I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dakle ovako... skut ima oko 30kkm..Stavljen novi klip i karike prekjučer... Jučer se vozio i danas i jedino pred 3 h mi crko... (skut nisam tjerao nit išta, samo laganica) Napravio sam nekih 50-60km...Ovako: danas se vozim i sam najedanput mi počne zvekat u deklu ko da ide krampus... I niš ja stao i skinem deklo kad vidim da mi se ventilator od variomata odšarafil tj. šaraf... Reko dobro i ja to zašarafim... I upalim kad ono radi normalno al zvekeče ko ludo i to u mašini... Bil bilo moguće da je radilica odradila svoje?? E da znam da nisu ležajevi jer bi se dukčije čulo(već sam čul taj zvuk)... Ajmo ljudi pomagajte.... Sutra ga idem raskopat cijeleg, hebo ja sve vas ako ga nebum raskopal i zapalil
Citat: Shevinho - 02 Lipanj, 2007, 00:20:56Dakle ovako... skut ima oko 30kkm..Stavljen novi klip i karike prekjučer... Jučer se vozio i danas i jedino pred 3 h mi crko... (skut nisam tjerao nit išta, samo laganica) Napravio sam nekih 50-60km...Ovako: danas se vozim i sam najedanput mi počne zvekat u deklu ko da ide krampus... I niš ja stao i skinem deklo kad vidim da mi se ventilator od variomata odšarafil tj. šaraf... Reko dobro i ja to zašarafim... I upalim kad ono radi normalno al zvekeče ko ludo i to u mašini... Bil bilo moguće da je radilica odradila svoje?? E da znam da nisu ležajevi jer bi se dukčije čulo(već sam čul taj zvuk)... Ajmo ljudi pomagajte.... Sutra ga idem raskopat cijeleg, hebo ja sve vas ako ga nebum raskopal i zapalil stvarno nemas srece s njim
@ MR J - puno se zahvaljujem... Bilo je to kak si rekao... Mada me malo zezka ventilator al galvo nda je u voznoom stanju