Tehnički kutak > Tuning skutera
Sport 70+Yasuni C16....
Rossi:
--- Citat: aeroxtuning - 08 Rujan, 2009, 22:43:15 ---stavi klip od dueta,treba sredit cil i vidit ces kako ce ic....pogledaj gumijevog roxa kada je imao "trophy" + c16 :)
--- Kraj citata ---
znas kako nebi da diram sporta...nego sad imam sansu da prodam R i kupim c16 uz malu nadoplatu...posto mi due dolazi tek oko nove godine...da mi je da se vozam na sportu i c16 neko vrijeme znaci dok jos zima nije ovo malo.....i onda kad dodje zima..prodam sporta...doce u tome i due + ...i da polako slazem to....
Drnda:
city uzmi. isti su osim sto city verzija ima momenta vise na nizim okretajima.. tj na vecem rasponu okretaja ima snagu.. ali mislim da cit nema za pia nego samo za mina makine
Rossi:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Rujan, 2009, 23:04:50 ---city uzmi. isti su osim sto city verzija ima momenta vise na nizim okretajima.. tj na vecem rasponu okretaja ima snagu.. ali mislim da cit nema za pia nego samo za mina makine
--- Kraj citata ---
koliko se i ja sjecam da rece slow da nema za pia .....ma joj sta ce mi veci moment od onoga sto ima due + :D
3alfa3:
Za Pia nema City R, ali ima City16.
Vjerojatno je (samo nagadjam) City16 negdje na pola puta izmedju obicnog R i 16.
Vjerojatno bi City16 za nepreradjeni due+ bio malo prenisko, a "pravi" C16 malo previsoko.
gokiSP:
nebi reko da bi c16 bio previsoko za due+...znas kako na due+ evo sjedne ljepo..mislim da bi se i ovo fino uklopilo...al opet igraju ulogu i ostali dijelovi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju