Tehnički kutak > Tuning skutera
Sta vozis?
piaggiori:
--- Citat: Mr J - 26 Svibanj, 2007, 17:59:39 ---
--- Citat: piaggiori - 26 Svibanj, 2007, 15:41:52 ---pa slazem....evo sad sam pitao na forumu za karb ... cekam odg...glupo mi je uzimati novi :laughing7:
idem mi stvarno dobro skuter ali ne perem sp180 ma da ovaj kit koji imam navodno nosi 18ks...samo me strah da se ne razleti... :sad3:
kvacilo nebi stavljao jer mi kaze serviser da nije potrebno ako nemam dug prijenos...btw nemam rupa u ubrzanju....jedino sta bi za sad jos stavio je karb 21 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Serviser ti je malo pobrkao brojeve...
Kratki prijenos - vise okretaja radilice -> manje okretaja kotaca... npr. 40 okr radilice = 1 okretaj kotaca
Dugi prijenos - manje okretaja radilice -> vise okretaja kotaca... npr 30 okr radilice = 1 okretaj kotaca
To znaci da je skuter zivahniji i jaci sa kracim prijenosom i ako ce kvacilo proklizavati prije ce proklizavati sa kracim nego sa duzim prijenosom... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sad se bas dogovaram za kvacilo i karb. Joj kad bi to namontirao...jedva cekam da vidim kako ce ici :toothy9:
ryder on the storm:
--- Citat: piaggiori - 26 Svibanj, 2007, 15:41:52 ---pa slazem....evo sad sam pitao na forumu za karb ... cekam odg...glupo mi je uzimati novi :laughing7:
idem mi stvarno dobro skuter ali ne perem sp180 ma da ovaj kit koji imam navodno nosi 18ks...samo me strah da se ne razleti... :sad3:
kvacilo nebi stavljao jer mi kaze serviser da nije potrebno ako nemam dug prijenos...btw nemam rupa u ubrzanju....jedino sta bi za sad jos stavio je karb 21 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koji kit imaš?
jel ovo u avataru slika tvog motora?Koji je to spuh?
lik-bj:
motor na slici je motor domače proizvodnje sa 2 cilindra po 70 ,a i auspuh je ručne izrade,luda pila :o
ChRiStIaN:
Od danas Lunu vision :icon_biggrin: :toothy9:
Dino:
--- Citat: lik-bj - 28 Svibanj, 2007, 18:43:54 ---motor na slici je motor domače proizvodnje sa 2 cilindra po 70 ,a i auspuh je ručne izrade,luda pila :o
--- Kraj citata ---
Daj obavezno stavi još slika :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju