Tehnički kutak > Tuning skutera

Sta vozis?

<< < (14/14)

C.L.:
Yamaha Aerox-2004.god.
LeoVince TT,ostalo sve serijala(za otić do Karlobaga i vožnju po gradu i više nego dovoljno ;D)

piaggiori:

--- Citat: Dungeon Keeper - 10 Lipanj, 2007, 01:43:57 ---
--- Citat: piaggiori - 23 Svibanj, 2007, 19:05:17 ---Ajde ako vam se da napisite ovako sta vozite i sta imate "na" skuteru pa da malo usporedimo...

skuter : piaggio nrg
kit : 70ccm top perf. TPR  (1100km je kit presao :D )
auspuh : top perf. replica nardo
carb : 17,5 (dizna promijenjena)
variomat : top perf. variotop tpr
max brzina : 125-130 kmh
potrosnja 5-5,5l lagane voznje  :laughing1:
leonardo 125 (noviji model) mi ne mozes nista ni u startu ni na krajnjoj...a leo 250,njega sam brzi u startu do 70 i onda mi lagano ostavlja  :angry9:
malossi lamele,kevlar belt (320kn!,jer onaj obican od malossia od 200 je slican standardnom od 115 tako da...)

--- Kraj citata ---

Ja sam imao Piaggio NRG MC2, isti kit ko tvoj, samo sto je bio brusen i stavljen veci klip, auspuh je isto bio nardo, variomat neki od MHR-a, karb 17,5, i isao je 140 po uricama od jednog drugog motora jer moje nisu radile... E sada nisam skroz siguran dal je karburator bio 17 i pol ili 19, i imao sam filter zraka od malosija...
Motor je ubrzavao ko lud kada sam filer stavio,...

--- Kraj citata ---

cudo...ali ja sad vozim finjaka leo 250 :D

igor.sb:

--- Citat: P.A.L.A.C - 10 Lipanj, 2007, 13:34:31 ---Tp Nardo (a ne nardo replica), ako mozes nabavit onda yasuni c20

--- Kraj citata ---

po SC vidim da je nardo replica najskuplja, valjda je onda i najjaca, pa onda nardo, pa top line

ti si sigurno mislio da ima top line

btw...http://www.scooter-center.com/catalog/default.php?manufacturers_id=58

...uostalom sta ja znam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju