Tehnički kutak > Tuning skutera
Sta vozis?
piaggiori:
sp180 pije ko lud...i nikako ne moze trosit 5 litara :laughing9: eventualno u mjestu :laughing11:
Mr J:
--- Citat: piaggiori - 25 Svibanj, 2007, 14:01:11 ---sp180 pije ko lud...i nikako ne moze trosit 5 litara :laughing9: eventualno u mjestu :laughing11:
--- Kraj citata ---
Treba ga znati ustelati... meni je trosio 6l s tim da je stalno na full gasu i da su 2 osobe na njemu... 158kg opterecenja...
piaggiori:
a onda svaka cast...jer meni je imo frend sp180i trosio mu je 8l...ali je isao :icon_biggrin:
meni trosi piaggio 5-6l ali ideee slabije od sp180...tj nemam sanse s njim hehe.
Punisher:
Ima likova koji voze sa 3 valjčića u 180-kama, cuclaju ko ludi ali i lete isto tako...
igor.sb:
--- Citat: piaggiori - 26 Svibanj, 2007, 10:41:06 ---a onda svaka cast...jer meni je imo frend sp180i trosio mu je 8l...ali je isao :icon_biggrin:
meni trosi piaggio 5-6l ali ideee slabije od sp180...tj nemam sanse s njim hehe.
--- Kraj citata ---
ti ako imas TP TPR kit ti bi se trebao samo tako igrati sa sp-ovima, ipak je to alu kit koji je jaci od due +, i nije mi jasno sta ti radi 17,5 karb s takvim setupom, de ti stavi veci karb, nastelaj to trebo bi ici kao raketa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju