Općenito > Propisi

Buka mopeda/motocikla!!

<< < (24/31) > >>

benelli:

--- Citat: dino gp1 - 28 Rujan, 2009, 11:56:06 ---Njih možda neće ali nas skuteraše će zahebavati kao i obično :angry7:

--- Kraj citata ---
pa zato i kazem uvjek skuteraši nahebu,jer sumnjam da ce im oni sta se ganjaju sa r-ovima stati

3alfa3:

--- Citat: benelli - 28 Rujan, 2009, 12:11:23 ---pa zato i kazem uvjek skuteraši nahebu,jer sumnjam da ce im oni sta se ganjaju sa r-ovima stati

--- Kraj citata ---

Koliko sam vidio, 2 policajca na motorima prate vozaca na mjerenje. Jedan ispred, a jedan iza njega. Onaj ko ce pokusat bjezat stvarno ima pileci mozak

benelli:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Rujan, 2009, 12:43:05 ---Koliko sam vidio, 2 policajca na motorima prate vozaca na mjerenje. Jedan ispred, a jedan iza njega. Onaj ko ce pokusat bjezat stvarno ima pileci mozak

--- Kraj citata ---
pa valjda te pije zaustave i kzu ti da ih pratis a ako jedan sa cbr-kom 1000 bez tablice prođe nevjerujem da ce im stat,ima tu jedan kod nas malo lud sa hayabusom oni kad ga vide upale rotirku i krenu za njim al kad on nabi gas i pocene po zdanjem ga vozit gotovo ugase se rotirke i ko da nis nije bilo

DvdAerox:
moras bit lud da ides hvatat r-a, mislim ono...

3alfa3:
Policijski BMW ima toliko momenta da je po gradu brzi i od R1. Pitanje je samo da li se moze onakav sa koferima provlacit medju autima kao R1, ali brzi je svakako.

Nemojte mislit da je lezaljka svemoguc motor. Je brzi na stazi gdje radi na visokim okretajima, al po gradu...

Uvijek ce biti onih koji ce bjezat, ali to je mali broj ljudi, a i od njih ce veliki dio biti uhvacen, a onda ce im biti zao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju