Općenito > Propisi

Buka mopeda/motocikla!!

<< < (21/31) > >>

robert:
nemam centralnu nogaru a bočnu moram nekako sakrit te obrtaljku stavit na šalter i ko ih PRC PRC!
pa kad me pitaju kako parkiraš skuter ja ću im odgovorit: bacim ga u ćošak toj kinez :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

DvdAerox:
ja imam prijedlog za slowa, evo vec kada se bavis blokadama, napravi jednu duplu blokadu na daljinski, znaci, jedno dugme je da se postela brzina na 50km/h, drugo je dugme za ne dopustit motoru da zavrti iznad 5-6 soma rpm-a, u toj granici ni jedna reza ne radi tolko buke....

robert:

--- Citat: DvdAerox - 27 Rujan, 2009, 22:20:40 ---ja imam prijedlog za slowa, evo vec kada se bavis blokadama, napravi jednu duplu blokadu na daljinski, znaci, jedno dugme je da se postela brzina na 50km/h, drugo je dugme za ne dopustit motoru da zavrti iznad 5-6 soma rpm-a, u toj granici ni jedna reza ne radi tolko buke....

--- Kraj citata ---
ako je netko u stanju to napraviti onda je to naš slow rider. svaka čast, jako doobra ideja.

Nikon:
slow moze jedna do 3000 okretaja za vxr  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 27 Rujan, 2009, 21:55:46 ---Bez obzira na ovdje opisani postupak mjerenja, u relativno velikom broju slucajeva buku ipak nece biti moguce mjeriti (uglavnom na mopedima s automatiziranim mjenjacima koji nemaju središnje nogare ili nemaju brojac okretaja motora). Nadzornik se u takvim situacijama mora osloniti samo na svoje subjektivno zapažanje buke i ocijeniti je li vozilo preglasno. U takvim slucajevima greška kojom se bilježi prevelika buka motorkotaca se ne može automatski generirati vec se samostalno bira s liste grešaka u racunalu.

--- Kraj citata ---

Ovo sve pada na sudu, samo ko ce nadoknadit izgubljeno vrijeme i zivce

Pa obrtomjer nije bazdaren od nadlezne ustanove pa da bude prihvacen kao relevantan mjeritelj broja okretaja.
I dregeri za mjerenje alkohola moraju svako malo na atest kao i radari za mjerenje brzine, pa zasto bi onda obrtaljka bila drugacije tretirana?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju