Meni su smradovi htjeli napisati za crveno kroz koje nisam prosao, na jednom dijelu maksimirske nemože se skrenut lijevo na semaforu da bi ušao u kvart, obavezan je smijer ravno ali s desne strane je ulaz u neko dvorište gdje se fino okrene i kad se upali zeleno za pješake na semaforu uđem u kvart, i tako svi to tamo rade. Na križanju ispod semafora je dupla iscrtana crta, znači smije se proč a u dvorištu nema nikakvog znaka. I ja sam fino to tak napravio da bi dva drota doletila sa šprehom prošo si kroz crveno, ja reko nisam oni vele jesi, ja im objasnim kaj sam napravio da bi mi drot rekao da se iz tog dvorista opce nesmije kao ravno jer su dvije pune crte, ja mu opet velim da su dvije iscrtane. I opce mi se nije dalo raspravljat nego reko kolko me kosta da me pustite i veli frajer 500kn, i mislio mu dat 5 glavi al nisam imao sve kod sebe, inace bi mi pisao crveno kroz koje nisam prosao i bio sam siguran da bi na sudu njemu vjerovali. I reko mu da me puti do bankomata da dignem pare i onda su ih pozvali vakljda na neku intervenciju i nije mu me se dalo čekat pa mi fino veli netreba ništa i kao pamet u glavu i pazi drugi put. Ja nemogu vjerovat i reko zakon prvi put su me pustili, makar stvarno nisam bio kriv za crveno, bio sam kriv kaj sam s maksimirske skrenuo u to dvorište a bio je obavezan smjer ravno. da bi mi nakon mjesec dana doma došla kazna da sam prošao kroz crveno, i fino se žalio ošo na sud objasnio sutkinji kaj je bilo i fino joj sve nacrtao, a žena točno znala koje je to križanje i o čemu se radi. Rekla da mi vjeruje i da će još pozvat smrdljivog smrada od drota i to je to. Ovaj se nije pojavio i od kazne niš. Znači da nemoras niš potpisati da bi ti poslali kaznu...