Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Slider

<< < (20/43) > >>

sfreak:
A proc cu sigurno kad tad...necu zmigavce ni skidat ni selit jer sam siguran da su ok...onaj ko se vozi iza mene ih jasno vidi a ja im nisam kriv sta stavljaju kameru na dva metra...za retrovizor ne bi rijec rekao ali za zmigavce sam se spreman zainatit

gokiSP:
Tamo u tehničkom je direktor od jutra pa do 2-3-4. Kancelarja mu je odmah na ulazu prva vrata desno. I neće te pustiti ako te ne zna.  :icon_biggrin:

sfreak:
Ma bio je danas oko skutera to je taj panj sta pita dal sam nagurao vune u spuh...

Retrovizore cu oba stavit od libertya, ali za zmigavce cu im ja skinut tu kameru i slikat ispod...i nema on na cemu mene rusit osim na retrovizorima, ako ljudi uredno vide moje zmigavce onda me zaboli...prije cu tehnicki promijenit

edo haker:
pa meni nije radilo jedno svjetlo i puklo mi je zrcalo na retrovizoru hmmm pkazivao je dobro 46.nes....i j#bo me kao to je sporo ...ja ga onak gledam....al pustio me...sve super sve pet...

sfreak:
Ma debilizam napokon slozim skuter i sve jebeno zgleda i nadje me jebat za zmigavce koji uredno rade...pa dodje mi da se ziv pojedem a kamoli da nekog ne posaljem u k**ra*

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju