Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Slider
walkay:
Nabavi retrovizore samo za tehnicki i ako imas vrati stari blatobran sa zmigavcima, samo za slikanje! Ako nemas org. blatobran trazi od nekoga da ti posudi. Tak sam i ja radio, ja imam isto zmigavce ispod repa!
sfreak:
--- Citat: walkay - 30 Rujan, 2010, 14:46:37 ---Nabavi retrovizore samo za tehnicki i ako imas vrati stari blatobran sa zmigavcima, samo za slikanje! Ako nemas org. blatobran trazi od nekoga da ti posudi. Tak sam i ja radio, ja imam isto zmigavce ispod repa!
--- Kraj citata ---
retrovizori mi pasu s libertya koji je od starog tako da to je ok...
zmigavce necu iz inata micat, ne da mi se skidat opet plastiku i sve, al najvise od svega je to sto se jako dobro vide i prije cu otic na drugi tehnicki (papiri mi ostali na ovom, tehnicki je valjda prosao, rekao je da dodjem ga opet slikat kad slozim retrovizor i to)...
imam blatobran (nosac tablice) koji nije original ali je bio na skutu kad sam ga kupio...od nekog skutera je...ali meni zmigavci nisu na njemu nego dolaze kod stopa, nisam ih ja skidao tako da nisam ni skroz siguran kako bi trebali stajat, a sad je i stop drukciji...
Jump33r:
--- Citat: sfreak - 30 Rujan, 2010, 13:45:56 ---.blokada je dosla napokon, namjestili po ulici stari i ja da po urici pokazuje oko 40-45...na tehnickom 34.1...jos mi se tamo neki frajer (ne znam dal radi tamo ili je sef ili sta ali nije on pregledavao) pravi pametan, pa sere za retrovizor i zmigavce i ispituje dal sam nagurao vune u auspuh...rekao ja nista ne znam, bok...
--- Kraj citata ---
Koje legende... :toothy12: :toothy12: Pa sta njega boli kuac sta si ti radija... :omfg: ::)
sfreak:
--- Citat: Jump33r - 30 Rujan, 2010, 14:53:07 ---Koje legende... :toothy12: :toothy12: Pa sta njega boli kuac sta si ti radija... :omfg: ::)
--- Kraj citata ---
zato sam i rekao da ja nista ne znam...
mislim blesavi su...prekidac se jasno vidi, tocno je ispod sica, tamo se najmanje kuzi, al se vidi...nisam zelio nis rec, da ne bi najebao jos vise...al nisma ni sam ocekivao bas 34.1 XD
pralas:
--- Citat: sfreak - 30 Rujan, 2010, 13:45:56 ---nisam prosao tehnicki zbog toga sto nemam desni retrovizor i zbog toga sto se na njihovoj jebenoj kameri ne vide moji zadnji zmigavci koliko sam shvatio...pa naj**** im se majke...retrovizor cu nabavit, al zmigavce necu premjestit sigurno, prije cu nac neku vezu pa da prodjem...imam apsolutno sve na skuteru i nasli su me jebat u mozak...
blokada je dosla napokon, namjestili po ulici stari i ja da po urici pokazuje oko 40-45...na tehnickom 34.1...jos mi se tamo neki frajer (ne znam dal radi tamo ili je sef ili sta ali nije on pregledavao) pravi pametan, pa sere za retrovizor i zmigavce i ispituje dal sam nagurao vune u auspuh...rekao ja nista ne znam, bok...
--- Kraj citata ---
e care znam kako ti je :sad1:tako ni mene nisu pustili na tehnickom,jer nisam imo original nosac tablice ali sam postavio tablicu uspravno :dontknow:
isto su sral* da se na slici kao ne vidi,i tamo mi solili pamet koliko taj skuter mora ici i kataloge mi otvarali da mi pokazu taj nosac,ono ko da nezz kako izgleda nosac :laughing6:i da nije walkay donio njegov orig.nosac nebi ni proso :icon_thumright:
tak da ti drzim fige da prodes :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju