Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Slider
sfreak:
Ovo sad ne bi bio nikakav problem da je to jedini put...al taj skuter je slagan 3-4 puta i svaki put se nesto novo desilo i tu sam gubio pare...sad je gotovo, ne mogu vise prelazit preko toga...
Na zalost nemam para ni za jaci skuter ni za vozacki, u skorije vrijeme necu ni imat
sfreak:
--- Citat: Jump33r - 17 Listopad, 2010, 19:31:48 ---Pa koja je razlika jeli u tebe ili u oca.. oped ga mos uzet kad god pozelis... :toothy12: :toothy12: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Nije to bas tako idealno...moj stari zna da volim vozit po zadnjem i samim time bas mi i ne da skuter svoj...sad ce bit dva skutera doma, liberty ce mozda na prodaju ne znam...necu ga ni trazit slidera...vracam se na bicikl
devil_ma-yela:
znaš šta bi bilo jbno? :icon_biggrin:
rasprodaš sve te dijelove što imaš, kupiš bb makinu, napraviš projekt, pikneš na slidera i deriii :headbang:
pralas:
--- Citat: devil_ma-yela - 17 Listopad, 2010, 19:42:46 ---znaš šta bi bilo jbno? :icon_biggrin:
rasprodaš sve te dijelove što imaš, kupiš bb makinu, napraviš projekt, pikneš na slidera i deriii :headbang:
--- Kraj citata ---
e to bi bio poso :icon_thumright:
a iso bi :drunken_smilie:
sfreak:
Nemam ja znanja ni para za to...a i gledao sam jedan takav projekt i ne svidja mi se kako to izgleda...skuter je puno duzi i inace mi je glupo takav swap i recimo turpijanje masine na slideru jer mislim da je osnovna namjena tog skutera bit na jednom kotacu...ko ga je vozio znat ce o cemu pricam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju