Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Slider
sfreak:
Eto stari ce ga uzet i sredit za sebe...
Bilo je lijepo dok je trajalo, izgubio sam puno novca al gubio bi sve vise i vise...ono sto je sigurno je da 50ccm vise nikad u zivotu necu kupit...
pralas:
--- Citat: sfreak - 17 Listopad, 2010, 19:21:23 ---Eto stari ce ga uzet i sredit za sebe...
Bilo je lijepo dok je trajalo, izgubio sam puno novca al gubio bi sve vise i vise...ono sto je sigurno je da 50ccm vise nikad u zivotu necu kupit...
--- Kraj citata ---
znaci gotovo je sa sliderom ??? :'( :'( :'(
sfreak:
S moje strane da...jednostavno ovo jucer je bila kap koja je prelila casu, toliko problema od kad ga imam da to nije normalno...skuter je zakon i meni predobar, ali ka se kupi krama to uvijek ostaje krama...tema neka ostane pa cu pisat tu i tamo sta se dogadja s njim i tako...zao mi je, al granica mora bit, ne zelim vise uzalud ulupat para u njega kao do sad
pralas:
--- Citat: sfreak - 17 Listopad, 2010, 19:27:57 ---S moje strane da...jednostavno ovo jucer je bila kap koja je prelila casu, toliko problema od kad ga imam da to nije normalno...skuter je zakon i meni predobar, ali ka se kupi krama to uvijek ostaje krama...tema neka ostane pa cu pisat tu i tamo sta se dogadja s njim i tako...zao mi je, al granica mora bit, ne zelim vise uzalud ulupat para u njega kao do sad
--- Kraj citata ---
upravu si :icon_thumright:
treba naci granicu i stati,bolje uzmi neki jaci skut ako si u mogucnosti i uzivaj :icon_thumright:
Jump33r:
Pa koja je razlika jeli u tebe ili u oca.. oped ga mos uzet kad god pozelis... :toothy12: :toothy12: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju