Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u nedilju, 27.05.

<< < (2/15) > >>

Nikon:
ja bi rado al mi ulje curi , strca na gumu, uslo u disk i 100 cuda ...

cekan djelove za servis tako da nista od mene jedno 15 dana

Doomsday:

--- Citat: ALONSO - 22 Svibanj, 2007, 20:58:31 ---
--- Citat: Doomsday - 22 Svibanj, 2007, 20:07:15 ---Jesi sredija svitla...? :toothy9:

--- Kraj citata ---
jesan jedno, zamisli, nisu imali drugo :sad3:
sutra ču ič ugradit i drugo...

a onaj prekidač od žmigavaca san isto primjetija, ali mi isto sada katkad neče da upali :dontknow:

--- Citat: ---Ja sam ZA, a i volija bi se okupat malo icon_biggrin
--- Kraj citata ---
a stvarno, mogli smo bacit i na picigina tako da spojimo gušt vožnje s užitkom kupanja :icon_thumright: :toothy10:

--- Kraj citata ---

More i picigin, ako ne bude primrzlo... :toothy3:

A jesu ti sredili to šta ti je slabo svitlilo, slabije od pozicije...? :icon_scratch:

ALONSO:

--- Citat: Doomsday - 22 Svibanj, 2007, 21:02:28 ---

More i picigin, ako ne bude primrzlo... :toothy3:

A jesu ti sredili to šta ti je slabo svitlilo, slabije od pozicije...? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to "MORE" znači "može" ili baš more za kupanje ;D ima dvostruko značenje u nas koji koristimo taj izraz :icon_biggrin:
ne bi tribalo bit primrzlo, ja san bija prošli četvrtak na moru, nije bilo sunca, puvalo je, ladno je dosta bilo, valovi, 19C˙ je bilo more, ali na picigin se brzo ugriješ samo šta triba balun... a boxe za kupanje je nalakše spremit :icon_biggrin:

sadami svitli ok, probavo san nekidan kada san se vrača iz torgira, čak i ovo jedno svitlo je stvarno full jako, tako da ono slabo svijetljenje od prije ostaje prava misterija, kažem ti, ova gamela šta je iman je jedna jako čudna stvar koje se moran riješit šta prije :happy6:

IZd:
Eto svi junaci... :dontknow:

ALONSO:

--- Citat: IZd - 23 Svibanj, 2007, 09:33:21 ---Eto svi junaci... :dontknow:

--- Kraj citata ---
pa da, uvjek se isti javljaju :'(

ivbura se triba još javit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju