Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Dalmatinski susret u nedilju, 27.05.
Doomsday:
Evo, tretirajte ovo kao prijedlog, i dajte svoje sugestije... :binkybaby:
Murter jer je na moru, a i lipo je, možemo ako nan se da do Krke, itd... :icon_thumright:
Subota jer je trenutno od Zadra priko Šibenika do Splita, vrime za subotu u prognozi nešto bolje od nedilje... :dontknow:
Postoji mala mogućnost kiše, ali ništa strašno... :toothy3:
Eto, ko bi ima volje i mogućnosti doć, nek se izjasni... :icon_scratch:
ALONSO:
u subotu ako predatori ne budu išli negdi drugdi iču s vama najvjerovatnije...
a sada možda upadne i neki posao do tada, ali zaista ne mogu ništa obečavat jer san još bija i prst uvatija vratima od auta (to vam se dešava kada zamjenite 2 na 4 kola :icon_biggrin:) tako da je cili modar, otpast če mi nokat, pijen svako 6 sati po dvi tablete tako da neznam šta če ispast i od toga svega i zbog toga....
u svakom slučaju, nemojte računat na mene, ali ako budem u mogučnosti ja uskačem :icon_thumright: :icon_biggrin:
Doomsday:
Jesi sredija svitla...? :toothy9:
veliki:
Ja sam ZA, a i volija bi se okupat malo :icon_biggrin:. Ne znan još oću li radit u subotu, tek ću znat u petak popodne. :dontknow:
Tako da nisšta ne obećajem.
ALONSO:
--- Citat: Doomsday - 22 Svibanj, 2007, 20:07:15 ---Jesi sredija svitla...? :toothy9:
--- Kraj citata ---
jesan jedno, zamisli, nisu imali drugo :sad3:
sutra ču ič ugradit i drugo...
a onaj prekidač od žmigavaca san isto primjetija, ali mi isto sada katkad neče da upali :dontknow:
--- Citat: ---Ja sam ZA, a i volija bi se okupat malo icon_biggrin
--- Kraj citata ---
a stvarno, mogli smo bacit i na picigina tako da spojimo gušt vožnje s užitkom kupanja :icon_thumright: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju