Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dalmatinski susret u nedilju, 27.05.

<< < (10/15) > >>

Punisher:
Još ću vidjeti popodne oću li moći ali velike su šanse da neću zato jer je skuter u defektu - teškom a i ne znam još jel imam obaveza sutra...  ::)

ivbura:
Nedilja hm ... inače za današnji otkazani đir moran napomenuti da je danas svetkovina u Tisnom (gospa od Karavaja ) masa ljudi i turista tako da vožnja do Murtera u ciloj toj gužvi i nervozi  :help: mogu samo napomenuti da eto dobro da je došlo do promjene (nisam tija pisat prije o tome da me nebi opet prokazali ... :frajer:) a možda ovi mladi i "nadobudni" (ne vriđan vas ) bi i volili oni šušur i metež he he..
Za nedilju ......budem vas čitao pa ...vidim da se evo i jedan "moj" sugrađanin priključuje prema tome ima ko noisit boje Šibenika  :hello:
Doms zapriti ti tvom kosookim da ga budeš hitija na Formozu ubrzo ako nebude sluša .Sad da vas pojedinačno ne oslovljavan ;

Kotrlj !  nediljni  nadam se

dbara:
ewo znan da 99% iden; samo čekan vrime kad če biti ;D

veliki:

--- Citat: ALONSO - 26 Svibanj, 2007, 05:47:30 ---amo di ste?

sada bi zbog promjenjenog termina i veliki triba bit u igri, eventualno i punisher, izd je uvik tu koliko san razumija isto kao i ivbura...... i u čemu je problem, ostavite porukicu ovdje jel možete ili ne

--- Kraj citata ---

Dodajem ovome, ALONSA, R@avena i  sebe, još netko?

veliki:
Čini mi se da nam prognoza nije baš naklonjena, ali nema veze ko kaže da se moramo u moru smočit :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju