Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Dalmatinski susret u nedilju, 27.05.
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 25 Svibanj, 2007, 10:35:34 ---
--- Citat: Punisher - 25 Svibanj, 2007, 09:57:56 ---Dakle, ako idete sutra onda uživajte jer ja radim, a večeras ću donijeti cd-ove IZd-u pa će vam ih sutra podijeliti :)
--- Kraj citata ---
jel to znači da bi u nedilju mogao?
--- Kraj citata ---
Da ako od nekoga uspijem posuditi skuter ::)
ALONSO:
--- Citat: Punisher - 25 Svibanj, 2007, 11:58:56 ---
--- Kraj citata ---
Da ako od nekoga uspijem posudutu skuter ::)
[/quote]
a stani, što je s tvojim, je li nešto u raspadu ili ti se ne da ič od straj da ne probiješ brzinske rekorde :icon_biggrin:
ako te je trta za ovo drugo, onda slobodno šta se mene tiče možeš ič jer ja ipak neču bit "žrtva" poput Izd da te pretim do zadra :laughing7:
aj ako se ne bude išlo u subotu nego u nedilju onda svakako dođi :icon_thumright:
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 25 Svibanj, 2007, 12:14:32 ---
--- Citat: Punisher - 25 Svibanj, 2007, 11:58:56 ---
--- Kraj citata ---
Da ako od nekoga uspijem posudutu skuter ::)
--- Kraj citata ---
a stani, što je s tvojim, je li nešto u raspadu ili ti se ne da ič od straj da ne probiješ brzinske rekorde :icon_biggrin:
ako te je trta za ovo drugo, onda slobodno šta se mene tiče možeš ič jer ja ipak neču bit "žrtva" poput Izd da te pretim do zadra :laughing7:
aj ako se ne bude išlo u subotu nego u nedilju onda svakako dođi :icon_thumright:
[/quote]Očito je mašina u raspadu jer je još više izgubio na brzini tako da će najvjerojatnije direkt na servis, trenutno uzbrdo ne bih postigao brzinu od 20 km/h :sad1:
veliki:
Ne mogu ić :hmh: Radin sutra, nažalost. Ko zna kad ću imat opet slobodnu subotu. Nadan se da će te se dobro provest :headbang:
Doomsday:
Od mene ništa... Ni sutra ni u nedilju... Do daljnjega... :sad3:
Skuter osta u servisu... Minjat će se ventilator koji je sigurno riknija, i senzor temperature koji je vjerojatno riknija... Pa kad to sve stigne... ::)
Jebentisve... :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju