Općenito > Generalno o skuterima

razlika vxr 180 i 200

<< < (2/4) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: Nikon - 05 Rujan, 2009, 12:28:47 ---reci mi jel znas slucajno...

jel ista getriba ka u 200?

i zasto na 180 i 200 ne ide isti torque?

--- Kraj citata ---
getriba je ista u odnosu na vxr 200 do 7 mjeseca 2003(alu cilindar)

ona je 4 posto kraca od getribe od 2003 7(gus cilindar) mjesec pa na novije.

malossi getriba je dakle 4 posto dulja od novog tipa getribe(gus cilindar) a 8 posto od 180 vxr i 200 vxr(alu cilindar)getribe do 7 mjeseca 2003.

glede polutka (zbog dulje getribe) su razlicite do 7 mjeseca 2003(alu cilindar) i poslje 7 mjeseca 2003(gus cilindar)

180 vxr i ovaj stariji 200 vxr (alu cilindar)imaju iste polutke! tek od 7 mjeseca 2003(gus cilindar) imaju drukcije!

2TDottore:
znaci kolko sam skuzio da se dobije dobitna kombinacija treba nabavit vxr200 sa alu cilindrom koji navodno ide bolje nego gus i na njega treba stavit getribu sa novijeg koja je duza i polutke sa novijeg koje su valjda bolje od starijih....  ;D

J.U.R.C.A:

--- Citat: 2TDottore - 06 Rujan, 2009, 09:17:49 ---znaci kolko sam skuzio da se dobije dobitna kombinacija treba nabavit vxr200 sa alu cilindrom koji navodno ide bolje nego gus i na njega treba stavit getribu sa novijeg koja je duza i polutke sa novijeg koje su valjda bolje od starijih....  ;D

--- Kraj citata ---
radi te getribe i ide prividno bolje!!!
u praksi nejde!

treba naletiti na najbolji komad!

a najbolje je ova situacija

Dakle ako imas 200 stavit stare polutke a malossi getribu( neces previse produljit prijenos a smanjit ces stres na komponente prijenosa visekratno)

Nikon:
e sad jel mogu po broju rame znat kad mi je motor proizveden, jer iman vxr-a 2003 a izgleda da san kupia torque za ove novije ...

inace razlika u cijeni je 1000kn ovog novijeg i starog torquea

2TDottore:

--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Rujan, 2009, 11:29:50 ---radi te getribe i ide prividno bolje!!!
u praksi nejde!

treba naletiti na najbolji komad!

a najbolje je ova situacija

Dakle ako imas 200 stavit stare polutke a malossi getribu( neces previse produljit prijenos a smanjit ces stres na komponente prijenosa visekratno)

--- Kraj citata ---

doro.....to cemo kemijat kad kupim vxr-a...  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju