Općenito > Generalno o skuterima

razlika vxr 180 i 200

<< < (3/4) > >>

dhorvat:
Jesu li isti blokovi? Razlika između FXR-a i SP-a 180 postoji u blokovima. FXR ima uži promjer za blokove i ako se stavlja cilindar od SP-a onda se trebaju blokovi pobrusit  :jerk:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 06 Rujan, 2009, 11:58:48 ---Jesu li isti blokovi? Razlika između FXR-a i SP-a 180 postoji u blokovima. FXR ima uži promjer za blokove i ako se stavlja cilindar od SP-a onda se trebaju blokovi pobrusit  :jerk:

--- Kraj citata ---

tele.....iz koeg si ti filma ispo.....ovo je tema od vxrovima a ne o spovima i fxrovima.....  :uff:

Nikon:
aaaaaaaaaaa jurca jbg prva rega mi je 13.06.2003 tako da nije sigurno gus pih...

a imam ovaj torque

http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=120&Modello=MO/GIRUVX200&Famiglia=0&CodArt=6112563

znaci taj mi ne pase??? jel se moze uopce ubacit?

gokiSP:

--- Citat: dhorvat - 06 Rujan, 2009, 11:58:48 ---Jesu li isti blokovi? Razlika između FXR-a i SP-a 180 postoji u blokovima. FXR ima uži promjer za blokove i ako se stavlja cilindar od SP-a onda se trebaju blokovi pobrusit  :jerk:

--- Kraj citata ---

fxr i sp blokovi su isti i ne treba se nista brusit...fx i sp 125 imaju uze blokove i treba se brusit blok da bi usao cilindar 180 u njih.. :jerk:

minarelli:
jel isti auspuh na 180 i 200?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju