Tehnički kutak > Tuning skutera
SKidanje variomata SF2 -problemi
dino_sk:
aj da ne otvaram novu temu , frend ima sf2
i danas me zove nece upalit , nis ja do njega , svjecica nova , baca iskru , al nece upalit , skinuo ja karb i filter ocistio sve
kurblam kurblam i sastavi on i sve bilo oke , sad me zove prije 5min da nece upalit opet ma da je do prije 2 sata radio ko beba , kaze da skoro goriva ni nema , vakum ventil mozda ?? jer kad sam mu zacepio rukom karb upalio je , i bez filtera je onda isto palio, vratili smo filter sve nazad i radio super i sad opet nece ???
edit: nasao rjesenje problema :D a to je da je on krivo vidio , nebaca iskru na svjecici :toothy12:
AndrejTipsy:
Ej jesi uspio srediti taj problem sa maticom...i ja imam identicnih problema s tom maticom...probao na sve nacine...nikako... :dontknow:
Tomy GS:
ista stvar se i meni dogodila(izlizala se matica),sa sjekačem i čekićem to skineš,malo još naprejaš sa odvijačem ili wd40--sjekačem napraviš malu udubinu na matici,i onda staviš u kosom položaju sjekač i udaraš sa čekićem(u koso staviš i tako tučeš u onu stranu u koju se odvrće-lijevu),i tako lanim tuckanjem odvrneš maticu. Tako sam i ja napravio pa nisam imao nikakve posljedice! :icon_thumright:
AndrejTipsy:
e hvala ti puno... :toothy10:
Drnda:
--- Citat: luna500rr - 04 Rujan, 2009, 21:35:08 ---Ako ti je matica zguljena, blokiraj radilicu i odavij maticu rolcangama-onim velikim kljestima za cjevi, pri trazenju nove matice priazi na gustocu navoja...
Za prvu ruku mozes i sadasnji saraf vratiti također s rolcangama :hello:
--- Kraj citata ---
ovo ti je najpametniji savjet kako problem rijesiti, nemozes zeznuti ovako nikako... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju