Tehnički kutak > Tuning skutera

SKidanje variomata SF2 -problemi

<< < (5/7) > >>

radomir.g:
Matica je na radilici tako da nemoj bas mnogo da lupas po njoj...
Moj savet! Uradi ono sto ti je neko vec gore rekao, fleksom je zarezi gore i dole za manji kljuc, npr. 12 i onda je odvrni... To ti je najlaksi nacin. A maticu ces malo teze naci, ja sam je porucio sa sajta u zadnjoj porudzbini kad sam uzimao primar... U pitanju je matica M10x1.25 ;)

bongo_vk:

--- Citat: radomir.g - 04 Rujan, 2009, 22:50:56 ---Matica je na radilici tako da nemoj bas mnogo da lupas po njoj...
Moj savet! Uradi ono sto ti je neko vec gore rekao, fleksom je zarezi gore i dole za manji kljuc, npr. 12 i onda je odvrni... To ti je najlaksi nacin. A maticu ces malo teze naci, ja sam je porucio sa sajta u zadnjoj porudzbini kad sam uzimao primar... U pitanju je matica M10x1.25 ;)

--- Kraj citata ---
Puno hvala na informacijama, za ovo što se tiče matice to sam si baš razmišljao jer znam da ne može gore bilo što. Sry ak te gnjavim al kako misliš da se to točno zareže? Ne planiram ja to raditi jer mi se čini preosjetljivo dat ču rođaku al da znam mu objasniti. Kažeš rez gore i dole?Ona je sad praktički okrugla a trebai bih ovo?

radomir.g:
Bas tako... I onda kad je uhvatis nekim kljucem ili onim velikim klestima, zavisi kako uspes, idi na cimanje ili kuckaj cekicem, tako je najveci moment i najlakse ces je odvrnuti...

bongo_vk:

--- Citat: radomir.g - 04 Rujan, 2009, 23:17:43 ---Bas tako... I onda kad je uhvatis nekim kljucem ili onim velikim klestima, zavisi kako uspes, idi na cimanje ili kuckaj cekicem, tako je najveci moment i najlakse ces je odvrnuti...

--- Kraj citata ---

thx na savjetu, to ćemo probati napraviti  :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: bongo_vk - 04 Rujan, 2009, 23:04:40 ---Ona je sad praktički okrugla a trebai bih ovo?

--- Kraj citata ---

Zasto se zezas s tim, mozes lako napraviti vecu stetu :nono:
Jednostavno uzmi rolcange, papagajke ce klizati, rolcangama se odvidavaju cjevi, valjda moze i mali sarafic, samo ih trebas pravilno postaviti...
Za primjer jednom davno sam odvidao onaj veliki saraf glavcine na stojadinu tako sto sam stavio odgovarajucu gedoru (32-40  :dontknow: ) i kako nisam imao toliki patent kljuc, pokusao sam rolcangama i uspio odaviti a hvatao sam po glatkom djelu gedore :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju