Ma sve 5 znao sam ja sta je Baotian, samo nisam bas ocekivao toliko problema i iskreno ne krivim ja prizvodaca za to vec ove u servisu, jer poslije njihovih servisa sam uvijek imao neki problem, a do servisa sve bilo ok. Prava ironija.
Motor je bio naplata duga, tako da trenutno prodaja istoga i uzimanje neceg drugog nece ici, mozda nagodinu.
Malo sam uzeo stvar u svoje ruke jucer i isao nastelovat smjesu zrak/gorivo i ne bi mi vjerovali kako su ovi majstori u ovlastenom servisu to lose napravili. Razlika u radu je i vise nego vidljiva i sto je najvaznije ne gasi se vise, zvuk iz auspuha je mnogo ljepsi nego sto je bio (ne bih znao to bas detaljnije objasnit hehe).
Da napisem jos ponesto o majstorima koji su kudikamo "strucniji" od mene jel.
1. Plovak za gorivo nisu znali kako se namjesta nego su mi govorili, loše je gorivo, zapeko je, sa pištoljem si ga nabio itd itd.
Dok nisam sam uzeo i pogledao sta je, naime plovak gore na čepu ima svoju oznaku kako treba ici i naravno da to ljudi koji bi trebali biti strucnjaci u tome nisu to znali.
2. Kada sam bio da vidim ovo za automatski ler jer mi je prejak kaze meni majstor a mogu ti smanjit ler al onda kad se ugasi čok i motor bi mogao. Aludirao je na to kako kada on smanji ler kako ce se smanjit i rad automatskog čoka što jedno s drugim nema nikake veze ni u najluđim snovima.
P.S. Nisu ovo puste žalopojke, ovo je reklama za sve željne avanture, jer ako s nekim motorom nikada nije dosadno onda je to s ovim