Tehnički kutak > Tuning skutera

Odabir alu kita

<< < (5/7) > >>

Crazy Kuree:
imo moj rođak taj kit na minarelli ac,nardo auspuh i 17.5 karb, mogu reć da jako fino ide. neznam dal je zbog kita ili čega drugog al se na gas propinjo do 20 km/h malaguti f12

Ghoul:

--- Citat: J.U.R.C.A - 03 Rujan, 2009, 18:54:12 ---Prijatelju!
nakon dvije godine ta termo grup ce ti biti za otkupni aluminij! ;)

--- Kraj citata ---

zasto!? pa PRO ga nece vrtit previse i uz 21" frgic i pravilno stelanje nema kaj zaribat ili tak nekaj...

ja taj skuter tak i tak vise ne koristim kao prijevozno sredstvo i vozim se samo vikendom...tak da ne vidim problem! u 6 godina sam ja napravio 25500 km, a taj kit sigurno mora izdrzat 10k km, cak i vise s tim da ce se u pocetku vrtit na slabijem spuhu...

J.U.R.C.A:

--- Citat: Ghoul - 03 Rujan, 2009, 23:00:34 ---zasto!? pa PRO ga nece vrtit previse i uz 21" frgic i pravilno stelanje nema kaj zaribat ili tak nekaj...

ja taj skuter tak i tak vise ne koristim kao prijevozno sredstvo i vozim se samo vikendom...tak da ne vidim problem! u 6 godina sam ja napravio 25500 km, a taj kit sigurno mora izdrzat 10k km, cak i vise s tim da ce se u pocetku vrtit na slabijem spuhu...

--- Kraj citata ---

stage 6 ima dobre klipove a lose cilindre!

prije im rikne cilindar od klipa :) ! vjerovao ili ne i na to su se u marofu (kada su bili sa tvornickim timom na testu)zalili da im u tvornici nemogu napraviti kvalitetniji nikasil!

speed:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Rujan, 2009, 00:05:45 ---stage 6 ima dobre klipove a lose cilindre!

prije im rikne cilindar od klipa :) ! vjerovao ili ne i na to su se u marofu (kada su bili sa tvornickim timom na testu)zalili da im u tvornici nemogu napraviti kvalitetniji nikasil!

--- Kraj citata ---
da to je istina,sad intezivno rade na tome da im cyl postanu kvalitetniji

Ghoul:

--- Citat: speed - 04 Rujan, 2009, 00:12:12 ---da to je istina,sad intezivno rade na tome da im cyl postanu kvalitetniji

--- Kraj citata ---

hebote! bas sranje...a koja je alternativa? dal sad cekat neko MkII izdanje tih kiteva ili na nekog drugog proizvodjaca? imam vremena do zime kad idu nova radilica i kit gore...

kaj onda na kraju mi preostaje gusnati due+ koji ajde nije skup ili TPR...

a kaj je onaj Parmakit Race One?

kosta ko due+, a aluminij je...kolko to konja uopce daje i za koje obrtaje je predvidjen?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju