Tehnički kutak > Tuning skutera
Odabir alu kita
Ghoul:
--- Citat: radomir.g - 03 Rujan, 2009, 15:50:31 ---Ako mislis stavljati jaci auspuh onda odmah uzmi S6 Racing... Lepo ce raditi na 21mm i Pro auspuhu, dok ne uzmes neki R1200 ili 1400...
--- Kraj citata ---
hmm imas ti pravo...taj kit je klasa ko due+, tj vise ko TPR...a kosta me samo 30 eura vise...imam vremena do zime kad cu krenut rastavljat termogrupu pa cu jos vidjet...jer kazu na SA: "together with Yasuni R, C16 or ForRace this will yield excellent performance", a s tim da je S6 PRO spuh u tom rangu znaci da mi je isplatljivije dat za S6 Racing extra 200 kn nego za god dvije davat PRO cilindar na obradu pa platit 400 kn... :headbang:
seba:
sa stage6 pro neces iskoristit svu snagu racinga,r1200 bi bio idealan za taj kit
Ghoul:
--- Citat: seba - 03 Rujan, 2009, 17:11:39 ---sa stage6 pro neces iskoristit svu snagu racinga,r1200 bi bio idealan za taj kit
--- Kraj citata ---
hehe pa znam :toothy12: ali sad slijedece 2 godine imam S6 PRO spuh, no nakon tog vremena cu sigurno htjet nes jos jace pa si onda samo zamjenim spuh, a termogrupa ostane ista.
radomir.g:
Upravo to.. ;)
J.U.R.C.A:
Prijatelju!
nakon dvije godine ta termo grup ce ti biti za otkupni aluminij! ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju