Općenito > Propisi
Tehnički bez vlasnika skutera??
Mr J:
Tako je, samo osobna od vlasnika... ne zaboravi knjizicu vozila i prometnu...
Tino22:
Ići ću valjda sutra ili u subotu na tehnički.Moram prvo blokadu naštelat.Svi su govorili da se nemože to obaviti bez vlasnika....Valjda je tako bilo prije....
Prošle godine sam pital žensku kaj dela na tehničkom i rekla je da mogu sam (neda mi se staru vući za sobom,brže je kad idem sam ;D) to riješiti,kad sam čuo mislio sam da se šali,ali istina je.Što prije to riješim tim bolje,ne volim kršiti zakon :) :laughing7:
HVALA još jednom
aeroman:
Da se ubacim u ovu temu.Meni je skuter nov prošle god ga kupio i sad trebam na regu.Jer moram na tehnički ili samo na neku provjeru brzine?Znači to mi je prvo produljenje registracije,i jer to jeftinije od prve rege?
Mr J:
--- Citat: aeroman - 22 Svibanj, 2007, 13:26:11 ---Da se ubacim u ovu temu.Meni je skuter nov prošle god ga kupio i sad trebam na regu.Jer moram na tehnički ili samo na neku provjeru brzine?Znači to mi je prvo produljenje registracije,i jer to jeftinije od prve rege?
--- Kraj citata ---
jeftinije je od prve rege jer ne placas tehnicki, izradu prometne i tablica... te dobijes popust na osiguranje...
Samo provjera brzine mislim, a mozda niti to...
ivanm:
provjera brzine je sastavni dio tehničkog, nema ni toga, samo ti lupe pečate u knjižicu i ideš dalje..
mislim da netreba čak ni skut dovesti..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju