Općenito > Propisi
Tehnički bez vlasnika skutera??
Bongo:
Kak ne treba? Pa zakaj onda ljudi nakon kaj deblokiraju skutere stavljaju poslije kojekakve blokade??? Baš mi nije sad to jasno :dontknow:
aeroman:
Nije ni meni jasno zato što su mi nakon prve rege rekli da nemoram na tehnički samo na provjeru brzine :dontknow: :dontknow: šta će naplatit samo provjeru brzine?
Tino22:
--- Citat: aeroman - 22 Svibanj, 2007, 23:09:55 ---Nije ni meni jasno zato što su mi nakon prve rege rekli da nemoram na tehnički samo na provjeru brzine :dontknow: :dontknow: šta će naplatit samo provjeru brzine?
--- Kraj citata ---
Valjda.Meni su naplatili prošle godine oko 80 kn tehnički pregled a samo mi je mjerio brzinu i ništa više nije gledao.
StreetRunner:
--- Citat: aeroman - 22 Svibanj, 2007, 23:09:55 ---Nije ni meni jasno zato što su mi nakon prve rege rekli da nemoram na tehnički samo na provjeru brzine :dontknow: :dontknow: šta će naplatit samo provjeru brzine?
--- Kraj citata ---
ma provjere ti i brzinu i svitla i trubu i kočnice i broj šasije i žmigavce.Normalan tehnički
enigma:
--- Citat: Mr J - 22 Svibanj, 2007, 09:08:54 ---Tako je, samo osobna od vlasnika... ne zaboravi knjizicu vozila i prometnu...
--- Kraj citata ---
da li se isto odnosi i na automobil? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju