Općenito > Propisi

Tehnički bez vlasnika skutera??

<< < (3/4) > >>

Bongo:
Kak  ne treba? Pa zakaj onda ljudi nakon kaj deblokiraju skutere stavljaju poslije kojekakve blokade??? Baš mi nije sad to jasno  :dontknow:

aeroman:
Nije ni meni jasno zato što su mi nakon prve rege rekli da nemoram na tehnički samo na provjeru brzine :dontknow: :dontknow: šta će naplatit samo provjeru brzine?

Tino22:

--- Citat: aeroman - 22 Svibanj, 2007, 23:09:55 ---Nije ni meni jasno zato što su mi nakon prve rege rekli da nemoram na tehnički samo na provjeru brzine :dontknow: :dontknow: šta će naplatit samo provjeru brzine?

--- Kraj citata ---

Valjda.Meni su naplatili prošle godine oko 80 kn tehnički pregled a samo mi je mjerio brzinu i ništa više nije gledao.

StreetRunner:

--- Citat: aeroman - 22 Svibanj, 2007, 23:09:55 ---Nije ni meni jasno zato što su mi nakon prve rege rekli da nemoram na tehnički samo na provjeru brzine :dontknow: :dontknow: šta će naplatit samo provjeru brzine?

--- Kraj citata ---
ma provjere ti i brzinu i svitla i trubu i kočnice i broj šasije i žmigavce.Normalan tehnički

enigma:

--- Citat: Mr J - 22 Svibanj, 2007, 09:08:54 ---Tako je, samo osobna od vlasnika... ne zaboravi knjizicu vozila i prometnu...

--- Kraj citata ---

da li se isto odnosi i na automobil? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju