Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Nrg auspuh na baotiana
wonderkid:
http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/TECNIGAS-NEXT-R-CHROME-FOR-CHI-2642.aspx evo ti na,ovo je moj frend nasao i mislio kupit :icon_biggrin: :icon_biggrin:
robert:
--- Citat: MIKSETA - 26 Rujan, 2009, 13:16:39 ---Mozes kupit Technigas Next-R 4T on je napravljen za 4t skutere.Moj prijatelj hoce da kupi za njegov Baotian bt-qt-12 ama nije siguran hoce li mu dati neke performanse.zalim za moj los hrvatski :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemaš šta žaliti, tvoj hrvatski je bolji od nekih koji su ovdje rođeni i odrasli :icon_thumright:
yamahateam:
joj kak mozes reci na baotiana nrg alspuh.prvo dvotakno i cetverotakno nije isto.A u taj motor se ne isplati nikako ulagat zato sto nesto stalno krepava,po mom misljenju samo se na njemu isplati(ak ga vec imas) skinut blokada u fergazeru,racunalna blokada ispod nogu roza zica ili ga bacit na tracnice
Iwo SR Tuono:
Zašto je ova tema živa, ima na youtube-u na 4t zipu lik ganja zx-a, i zip ide :icon_biggrin:
ali opće poznato je da 2t auspuh neide na 4t makinu
prvo zbog načina rada, a kako bi piaggio nosače auspuha pripasao na baotiana, krenuvši od cilindra pa nadalje
luna500rr:
Ici ce malo bolje jer zbog nekog razloga dim bolje ide kroz bilokoji auspuh neg batinin...
Pajdo stavlja na silverstona spuh od DNA, sada ide 70 za 1:15, zanima me hoce li s drugim spuhom spustiti ispod minute :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju