Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Nrg auspuh na baotiana
Leptir:
--- Citat: pixa.93 - 20 Rujan, 2009, 14:25:59 ---vidis da nemoze to on skuzit.malo je to prevelika znanost da se skuzi
--- Kraj citata ---
alo decko nemos ti tak samnom pricat!Iako sam odusto od toga jer su mi neki ljudi ovdje dali savjet i posluso sam ih!
GUGY:
Ok nemojte dečka peglati... :ajdeajde: Pitao je, dobio, je odgovor pa nije vjerovao na prvu pa je još htio potvrdu i to je to..... Uglavnom taj spuh ti nije za tvoj motor.... Mogao si to i mene pitat u 4 oka i objasnio bi ti .....
zip boi:
ok ... pa kad ste svi tako pametni i ismijavate dečka objasnite mu lijepo razliku između 2t i 4t i ok očigledno je da nezna razliku načina rada motora!!! nemorate odmah svakog tko je novi ismijavati uostalom svi ovi skuteri se proizvode u istim pogonima di i kinezi samo u ovima gdje su ove kao marke skutera imaju veće kineze koji mogu jače zategnut plastike na skuteru tak da se ne otkinu nakon 10 dana već nakon 10 mj.!!! :)
Agil:
gadljivo je vidjeti one ružne trbušaste auspuhe koji pojačavaju prdež, na 4T mašini...to je kao da obučeš opanak na odijelo.....
MIKSETA:
Mozes kupit Technigas Next-R 4T on je napravljen za 4t skutere.Moj prijatelj hoce da kupi za njegov Baotian bt-qt-12 ama nije siguran hoce li mu dati neke performanse.zalim za moj los hrvatski :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju