Tehnički kutak > Tuning skutera

Nemogu da upalim skuter

<< < (2/3) > >>

frenky:
jel si skido magnet ili cijelo paljenje ??

dhorvat:
Ovakvi su česti slučajevi kad vuče falš zrak negdje. Pogledaj prvo dal si dobro namjestio frg i airbox, pa dal prirubnica dobro dihta i na kraju pogledaj da ti nisu semerinzi izbili van. S druge strane može i na blokovima (na spoju) puštati, neki dan sam se uvjerio da to itekak može zafrkavati. Al po redu od prvog kreni  :laughing7:

netsa:

--- Citat: frenky - 02 Rujan, 2009, 07:19:39 ---jel si skido magnet ili cijelo paljenje ??

--- Kraj citata ---

jesam i to sam skido da nisam tu sta zaj#bo...

netsa:

--- Citat: dhorvat - 02 Rujan, 2009, 09:18:39 ---Ovakvi su česti slučajevi kad vuče falš zrak negdje. Pogledaj prvo dal si dobro namjestio frg i airbox, pa dal prirubnica dobro dihta i na kraju pogledaj da ti nisu semerinzi izbili van. S druge strane može i na blokovima (na spoju) puštati, neki dan sam se uvjerio da to itekak može zafrkavati. Al po redu od prvog kreni  :laughing7:

--- Kraj citata ---

nisam ja blokove rastavljo al sam tjeo i nekolko sam sarafa odvrno i samo zavrno da nije mozda dotog da ja to opet odvrnem i stavim dihtung novi...ma ja mislim da je do magneta jer sam i njega skido...

dhorvat:

--- Citat: netsa - 02 Rujan, 2009, 13:48:11 ---
nisam ja blokove rastavljo al sam tjeo i nekolko sam sarafa odvrno i samo zavrno da nije mozda dotog da ja to opet odvrnem i stavim dihtung novi...ma ja mislim da je do magneta jer sam i njega skido...

--- Kraj citata ---

Na magnetu imaš izbočeno "područje" koje kad se poklopi sa pickup-om u tom trenutku daje struju svjećici preko bobine. Stavi šerafciger okomito u cilindar kroz rupu od svjećice, lagano okreni kurblu rukom i u trenutku kad ti je klip u gornjoj mrtvoj točki, u tom trenutku mora ono "područje" na magnetu bit na mjestu gdje se nalazi pickup. Ako nije, onda si zakrenuo kut paljenja.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju