Tehnički kutak > Tuning skutera

Nemogu da upalim skuter

(1/3) > >>

netsa:
Pozz skido sam cilindar klip i karburator...klip je bio prljav pa sam ga malo ocistio i nista nisam vise diro sve sam vratio ja mislim dobro i kad sam tjeo da upalim skuter nema sanse da upali samo vergla..sipo sam gorivo gdje ide svjecica al nece pa nece i vidio sam da mi izbaciva gorivo na cilindru gdje se sarafa auspuh.

Dali neko zna sta bi moglo da bude i gdje sam gresku napravio..

Hvala...

VoRdA_NRG_MC3:
aj prvo provjeri jel ti on baca iskru , nema veze sto si ditektno nasuo gorivo u cilindar ako on nema struje nemoze zapalit..
 :icon_thumright:

netsa:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 02 Rujan, 2009, 01:33:58 ---aj prvo provjeri jel ti on baca iskru , nema veze sto si ditektno nasuo gorivo u cilindar ako on nema struje nemoze zapalit..
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sve baca struju sve sam pogledao da nije nesto drugo

VoRdA_NRG_MC3:
a skini filter i probaj sam rukom regulirat protok zraka i kurblaj... e kad si rastavljao karb, de sad odi provjeri da nisi zaboravio stavit gumicu na čoku...prvo to vidi..

netsa:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 02 Rujan, 2009, 02:02:43 ---a skini filter i probaj sam rukom regulirat protok zraka i kurblaj... e kad si rastavljao karb, de sad odi provjeri da nisi zaboravio stavit gumicu na čoku...prvo to vidi..

--- Kraj citata ---

garburator nisam rastavljao kompletnog neg samo odvrnuo selnu i skinuoga a jos sam skido magnete ja mislim da se to zove tako ima onj ventilator sto gladi cilindar to sam skido da nisam tu sta zaj#bo.....ja neznam sta da mu radim..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju