Tehnički kutak > Tuning skutera

Škripanje kočnica

<< < (4/5) > >>

SlowRider:
A kako za auto? Hoces 200km "razrade" lagano kociti :laughing7:

Nikon:
pa uvik se koci lagano, naglo kocis samo kad je neko "sranje" i kad moras brzo stat, inace se normalno koci jako lagano i s vece udaljenosti pocimas kocit..

igor.sb:
znas da ih ima svakakih, vamo u brodu nitko ne zna normalno kociti, svi nabiju gas 5m prije semafora, pa su onda face, dok sklizu

nikad mi nece biti jasno sta ih to veseli, al cu samo reci djeca  :binkybaby:

X-Thug:

--- Citat: igor.sb - 14 Srpanj, 2007, 14:06:09 ---znas da ih ima svakakih, vamo u brodu nitko ne zna normalno kociti, svi nabiju gas 5m prije semafora, pa su onda face, dok sklizu

nikad mi nece biti jasno sta ih to veseli, al cu samo reci djeca  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
vesele ih čelave gume i proklizavanje guza u okukama...meni isto tako malo fali da otkližem,al gume nisu čelave nego su sava...i biće vručina asfalta pa sve bude klizavo...lagano takneš kočnicu i kližeš ka po ledu

PitBull Aerox:
skines disk pločice, to ti bar nije problem, i malo ih sa šmirgl papirom išmirglaš i ispušeš ih da očistiš tu prašinu.
svake nove disk pločice cvile neko vrijeme! i nemojte molim vas vise lupat o razradi disk pločica da moraš polako kočit neko vrijeme da se nebi brzo istrošile, to su takve gluposti...! :sad3: najbolje odi ti kupit brembo disk pločice a ne ta smeća (i ja takve imam pa znam kakve su), jest da su skupe ali vrijede svake kune, prvo ne cvile nikako, ne troše se puno a dobro koče!! :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju