Tehnički kutak > Tuning skutera
Škripanje kočnica
Tihomiy:
--- Citat: popovec - 20 Svibanj, 2007, 21:04:40 ---nas kaj jos moze biti posto ti je skut nov samo 2 mjeseca..sumnjam da si stedio kocnice ak ti cvile...kad ces stavljati nove plocice pazi da ne kocis ko konj moras malo na pocetku lakse kociti dok se pakne ne prilagode disku...ove si vjerovarno vec unistio tak da nema druge nego da ih zamjenis...barem ja tak mislim....kostaju ti za moga runnera 80kn prednje a zadnje neznam isto tak negdje...
--- Kraj citata ---
problem je u tome sta su one cvilile isti dan kad sam vozio skuter iz trgovine i onda su govorili da se nisu pakne razradile a kad se na kraju one razraduju vec dosta dugo,, tak da znate da nisam sj#bo s kocenjem ko konj jos sam u pocetku kocio polako da se sve dobro razradi ali nista one i dalj po svome,, ali necu mjenjat jer dobro mi koće...
roby44:
i ja sam na svoje pazio, tako da ni kod mene nije do toga. jednom zakocim cvili,pustim opet zakocim,ne cvili... i tak stalno. dosta ljudi je to rijesilo meksim paknama.
popovec:
nas kaj je jos kod mene....kad su mi skripale stisni ju ono lagano kad se vozis po ravnici i drzi ju tak malo 50-60metara i nakon toga su mi se zagrijale i kocile ko lude a vise mi nisu skripale...ali kad se ohlade opet sve ispocetka...
Tihomiy:
--- Citat: popovec - 22 Svibanj, 2007, 00:00:53 ---nas kaj je jos kod mene....kad su mi skripale stisni ju ono lagano kad se vozis po ravnici i drzi ju tak malo 50-60metara i nakon toga su mi se zagrijale i kocile ko lude a vise mi nisu skripale...ali kad se ohlade opet sve ispocetka...
--- Kraj citata ---
daj mi reci sve sam probao cak nekad odem u neko malo brdo pa ga pustim dolje i onda drzim kočnicu ali laganao ali nista na sve nacine sam ju probo neki kazu da se to rjesava naglim kočenjem ono da se 2,3 puta naglo jako stisne i onda je to na mjestu ali nije istina kod mene nista ne pomaze ali dobro koce , moram ja to raskopat i vidjet od servisa nista oni kazu da su ih brusili ali nisu sigurno.
X-Thug:
meni prednja škripi kako-kad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju