Ovako. Evo posto sam ovo rastezo kroz par tema proat cu to sve u jednoj... Zanima me cemu je razlog?
1. Motor super ubrzava do 60 i onda se ugusi ko da sam ga ugasio na 1 sek... Mislim da ima veze sa filterom...
2.Svjecica je dosta tamna i sto vise dajem zraka na karbu to je vise crna vratio sam smjesu kako je bila... Jel moguce da se motor ugusi radi svjecice? inace svjecica dosta koma izgleda... imam ju 2000 i nesto km...
3 motor kad se ne ugusi a to je rjetko kad sad se uvjek gusi onda na nekih 65 se vec vrti ko da ej doso do redline i ono urla jako jako jako... A inace je na 65 radio mirno.. Tek na 70 se je malo zavrtio... Jel to moguce da je remen? remen ima kolko i motor a to je negdje 6000 i kusur kilometra... Kad promjenim remen dali bi bilo pametno stavit jos teze rolice? ja sam skino serijske prije jedno 2000km i stavio 7.5 grama. E sad neznam dal su nejgove serijske teže ili lakše. Ja sam mislio da ce 7.5 grama bit dosta teske. Mozda jos teze?
4. Dali je moguce da je i lamele isto istrosena i koji feder kontrasta da stavim da rjesim pitanje meduubrzanja?
. Toliko od mene. Dalj da vas cujem
....Hvala...