Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner-HELP,HITNO!!!
popovec:
nauci se vaditi fergu jel ti bude trebalo u zivotu 100% dobro ti ju je jednom godisnje ocistiti jel ovaj benzin kaj mi imamo u hrvatskoj je katasrofa...stavi ak ga nataces iz karnistra prvo najlonsku carapu preko rupe pa kroz nju bengu procisti ti ga 50% a i vise...ima ti tam puno stanja u bengi kamenja i kod mene je bila nađena muha...
Dungeon Keeper:
kontroliraj se
Nikon:
--- Citat: Dungeon Keeper - 22 Svibanj, 2007, 12:39:11 ---Da, prije nego tocite benzin na pumpi, stavite 5 najlonki, dva filtera za kavu na rupu od rezervoara jer u benzinu ima muhi, pauka, skorpiona, poskoka, sljepica, cahura, sira, petardi, pijeska, sljunka, vapnenca, majoneze, kamionskih guma, zakovica i dlaka od jetija.
--- Kraj citata ---
nauci citat...
lipo ti je reka ako livas doma iz kante sam..
i da ima svega u benzini jer san ja iz karburatora izvuka dlake od necije kose..
neboj bit takav idiot vec san ti reka u prijasnjem postu da se kreteniziras.. ako ti treba zabave kupi gameboy pa se igraj... narast ce i tebi pa ce bit igre ajde..
Apoteka:
koliko tu pomaže sredstvo za čišćenje injektora i karburatora za aute?
jel stavlja to netko
Doomsday:
Najviše pomaže filter goriva na izlazu iz rezervoara... :icon_biggrin:
Ako ga nisu tvornički stavili, stavite ga sami... Po mogućnosti više od cilog ili bar pola nivoa rezervoara tako da u slučaju puknuća, gorivo ne isteče gravitacijski... A kako je prije pumpe, neće ni isteć priko pumpe, ako filter pukne... :icon_thumright:
I povremeno ga pogledat i po potribi prominit... Onaj obični, za benzinu, mali, od 10 kuna... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju