Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner-HELP,HITNO!!!
Dino:
Znači ovako,skuter mi ima tek 40km,znači još ima blokadu.Upali normalno i normalno vozi prvih 5-6km,a onda jednostavno počne gubiti gas.Znači dok je leden s pola gasa ide 45-50,a kad se ugrije,tj. nakon 5-6km,gubi gas i s pola gasa jedva ide 25-30km/h.Pita san frenda koji se malo bolje razumi u skutere i on kaže da je to nekakav konzervas (ja mislim da je tako reka da se zove) u karburatoru i da je to normalno jer je skuter novi. E sad ja vas pitam jeli on u pravu i ako je,kad će to nestati iz karburatora.Pliz,help :'( :'( :'(
popovec:
ma to ti je skuter nov moras malo pricekati dok se razradi dok sve sjedne...nist strasno...sve bude kak treba samo se ti vozi... :laughing7:
Doomsday:
Promatraj ga do prvog servisa i skidanja blokade... Ako se nešto salno ponavlja, prijavi tada... Onda ga posli, nakon skidanja blokade promatraj još jedno 500-1000 km, i ako ti još uvik nešto ne štima, odi u servis i vidi šta je, jer bi to tada mora dosta sist na misto... :dontknow:
I da, nemoj ga opterećivat hladnog, i nemoj ga vozit u punom gasu dugo do skidanja blokade, a ni posli jedno 500-tinjak km, dok se malo ne razradi... Hladnog ga nemoj nikad opterećivat, ni kad bude razrađen... :icon_thumright:
Znan, tlaka je to sve čekat, ali ako hoćeš da te služi dugo i uredno, to ti je to... :binkybaby:
Dungeon Keeper:
--- Citat: Dino - 20 Svibanj, 2007, 10:30:24 ---Znači ovako,skuter mi ima tek 40km,znači još ima blokadu.Upali normalno i normalno vozi prvih 5-6km,a onda jednostavno počne gubiti gas.Znači dok je leden s pola gasa ide 45-50,a kad se ugrije,tj. nakon 5-6km,gubi gas i s pola gasa jedva ide 25-30km/h.Pita san frenda koji se malo bolje razumi u skutere i on kaže da je to nekakav konzervas (ja mislim da je tako reka da se zove) u karburatoru i da je to normalno jer je skuter novi. E sad ja vas pitam jeli on u pravu i ako je,kad će to nestati iz karburatora.Pliz,help :'( :'( :'(
--- Kraj citata ---
Imas garanciju. Imas servis.
Nikon:
po toj logici niko nista nebi smia pitat jel svi imaju servise, tokare, plasticare ove one..
i da nema garanciju ista mu je stvar...
skuter moras zagrijat malo prije nego krenes vozit radi njegovog zdravlja kako ti je doomsday reka :laughing1:
al da san aj na tvom mistu instant bi ga odvea u servis ako se gusi .. nov skuter moraradit cakum pakum
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju