Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (19/79) > >>

giannelli:

--- Citat: EmirF121 - 15 Studeni, 2009, 00:14:10 ---Da pao sam, pa onda po tebi su 90% skuteraša budale. Svi farbaju, zašto ne bih i ja, sljdeće godine ću opet, ova je bila prva početnička.

--- Kraj citata ---
hhh i ja sad treci šut farbam plastike i mislim da ce ovo sad bit dobitna kombinacija. :D
sr je jos dosta svjez za tuning, nisam bas puno dobrih kombinacija vidio za apriliu, ima onaj aprilia forum gdje je regan i clan ovog foruma t-tune, masu kombinacija ali meni iskreno, ne zna se koji je ruznij sa tog foruma, je da imaju jebene prerade ali brateee boje su im g#vn%.  :toothy3:

EmirF121:

--- Citat: giannelli - 16 Studeni, 2009, 01:42:51 ---hhh i ja sad treci šut farbam plastike i mislim da ce ovo sad bit dobitna kombinacija. :D
sr je jos dosta svjez za tuning, nisam bas puno dobrih kombinacija vidio za apriliu, ima onaj aprilia forum gdje je regan i clan ovog foruma t-tune, masu kombinacija ali meni iskreno, ne zna se koji je ruznij sa tog foruma, je da imaju jebene prerade ali brateee boje su im g#vn%.  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Hajde uradi dobro pa da te kopiram.  :laughing6:

DvdAerox:
Meni skuter odlicno izgleda, djeli onako, krvavo, bas fora i mislim da ce jos bolje ispast ako tocno pogodis mjesta na kojima stavit s6 nalje!

EmirF121:

--- Citat: DvdAerox - 16 Studeni, 2009, 17:58:45 ---Meni skuter odlicno izgleda, djeli onako, krvavo, bas fora i mislim da ce jos bolje ispast ako tocno pogodis mjesta na kojima stavit s6 nalje!

--- Kraj citata ---

Evo lijepim pomalo, možeš mislit mrsko mi lijepit naljepnice, samo se vozam.  :toothy10:

EmirF121:
Evo slika sa naljepnicama:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju