Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
istipa622:
po meni nije neka ekstra bomba ali mi se sviđa,oce crvene crte razbijaju tmurnu sivu boju i super... :laughing7:
aprilia area 51:
dobro su ti ispale te maske lijepo izgleda skut uredan i sve vaka cast...samo meni najlijepsa kombinacija koju sam vidio na sr-u je bjela s zlatnim deteljima istvarno izgleda extra u toj boji vidio sam jednu na moru...
EmirF121:
--- Citat: sven_vx - 14 Studeni, 2009, 21:12:38 ---cek ti si pao sa tog skutera pa isao lakirat ili sta?nisam pratio projekt...
jer samo budale idu serijsku boju i naljke skidat i lakirat u neku boju... :angry7: ali meni iskreno ovo ne valja uopce...trebao si ga u obicnu sivu bez ikakvih detalja i to je to...ili prednju u crveno,a zadnju u sivo,ali ove neke nijanse nikako...
--- Kraj citata ---
Da pao sam, pa onda po tebi su 90% skuteraša budale. Svi farbaju, zašto ne bih i ja, sljdeće godine ću opet, ova je bila prva početnička.
sven_vx:
--- Citat: EmirF121 - 15 Studeni, 2009, 00:14:10 ---Da pao sam, pa onda po tebi su 90% skuteraša budale. Svi farbaju, zašto ne bih i ja, sljdeće godine ću opet, ova je bila prva početnička.
--- Kraj citata ---
ne mislim da su budale nego onaj ko to radi napravi kako treba...tj napravi onako "najobicnije" ali opet izgleda strava...ne kazem ja da tvoje nije napravljeno sa stilom,tebi se to svida,i to je najvaznije,ali meni nije bas nesto... :icon_thumright:
CoK:
joj e...samo da nema crveno bio bi pre*eben...boja je jako lijepa :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju