Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
CoK:
Ajde glavu gore,pa prefarbat ces ga lako :icon_thumright:
Mozda da je samo bila ova plava boja bez crvene :dontknow:
Bit ce da te majstor nije dobro skuzio
giannelli:
tak sam i ja fulao prvi put kombinaciju boju, tesko je prenjet tvoju misao nekom tamo lakireru kojem je to rutina ono.
po meni sto jednostavnije to bolje, npr da si prednju plastiku tom tamnom a zadnju tom svijetlom sivom.. ugl ova crvena nije bila potrebna, vise od tri ili tri boje je po meni previse na skuteru. a i undertail si trebao u boju zadnjih plastike, jer ovako ce se siv undertail previse isticat i kvari sliku.
tuta125:
meni se boja svida ali mi je ta crvena totalno neprofesionalna... kad skuter bude sastavljen mozda to sve bude bolje izgledalo :icon_thumright:
EmirF121:
--- Citat: giannelli - 06 Studeni, 2009, 02:33:18 ---tak sam i ja fulao prvi put kombinaciju boju, tesko je prenjet tvoju misao nekom tamo lakireru kojem je to rutina ono.
po meni sto jednostavnije to bolje, npr da si prednju plastiku tom tamnom a zadnju tom svijetlom sivom.. ugl ova crvena nije bila potrebna, vise od tri ili tri boje je po meni previse na skuteru. a i undertail si trebao u boju zadnjih plastike, jer ovako ce se siv undertail previse isticat i kvari sliku.
--- Kraj citata ---
Ista je siva boja na svim plastikama, nego slikao sam mobitelom u mraku pa se ne vidi dobro. Kad sklopim sve vidjet će se.
istipa622:
sklopi te plastike vec jednom,tu nemas 20 min posla jbt... :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju