Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
EmirF121:
marjan.vxr sad cu je otkriti.
@CoK Jučer sam spajao akumulator i spojio sam prvo + pa -. Iz nekog razloga mi se na ekranu pojavio Err i kazaljka je počela da se penje. Kada je stigla do 80 počela je da se vraća i taman sam onda išteko klemu na 30. Kada sam sve spojio i upalio skuter kazaljka je stojala na 30. Onda sam snimio taj video. Poslije sam okretao ključ, tj. dava i oduzimao kontakt i kazaljka se svakim dodavanjem-oduzimanjem vraćala lagano prema nuli, tako da je sad sve ok i ponovo mjeri od 0. :)
Guje ::) :D
Eto i Males je pojasnio stvar.
JeRa:
--- Citat: EmirF121 - 08 Studeni, 2011, 22:38:54 ---marjan.vxr sad cu je otkriti.
@CoK Jučer sam spajao akumulator i spojio sam prvo + pa -. Iz nekog razloga mi se na ekranu pojavio Err i kazaljka je počela da se penje. Kada je stigla do 80 počela je da se vraća i taman sam onda išteko klemu na 30. Kada sam sve spojio i upalio skuter kazaljka je stojala na 30. Onda sam snimio taj video. Poslije sam okretao ključ, tj. dava i oduzimao kontakt i kazaljka se svakim dodavanjem-oduzimanjem vraćala lagano prema nuli, tako da je sad sve ok i ponovo mjeri od 0. :)
Guje ::) :D
Eto i Males je pojasnio stvar.
--- Kraj citata ---
a tu si dakle ccc :laughing7:
neka neka , vjerujem da i zapravo ide lijepo :headbang:
EmirF121:
--- Citat: JeRa - 08 Studeni, 2011, 23:24:09 ---a tu si dakle ccc :laughing7:
neka neka , vjerujem da i zapravo ide lijepo :headbang:
--- Kraj citata ---
:laughing7:
Ide ide
Miki-speedy:
Ide lijepo,al nesto ne voli na zadnji :dontknow: :hmh:
JeRa:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 09 Studeni, 2011, 16:22:12 ---Ide lijepo,al nesto ne voli na zadnji :dontknow: :hmh:
--- Kraj citata ---
treba znat :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju