Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
EmirF121:
--- Citat: MALES SR180r - 08 Studeni, 2011, 19:05:46 ---HA HA HA .......
preloše! :laughing7:
malo ozbiljnosti i pokaži kako kreče od nule,a ne da sat ostaviš na 30-40 pa da zakucava na 120 a ide 85 zapravo....loše loše loše! :laughing7:
--- Kraj citata ---
Hahahaha evo ga Males me skontao. Čekao sam njega ili CoK-a... :toothy12: :toothy12:
Bit će nekad i video kada sat kreće od nule.
CoK:
de pusti ti to sve, ako je novi SR to je to...taman da se kotrlja
nego, sta je sa satovima? kako to da ide preko 80, jesi radio sta ili jednostavno ide sam?
marjan.vxr:
sto jos nije otkrivena tajna blokade kazaljke?
Guje:
--- Citat: marjan.vxr - 08 Studeni, 2011, 22:20:44 ---sto jos nije otkrivena tajna blokade kazaljke?
--- Kraj citata ---
On je očito otkrio, jer ja dok sam vozio išao je do 80 samo :D
A Emire znaš da aprilia leti :D
MALES SR180r:
--- Citat: CoK - 08 Studeni, 2011, 22:15:38 ---de pusti ti to sve, ako je novi SR to je to...taman da se kotrlja
nego, sta je sa satovima? kako to da ide preko 80, jesi radio sta ili jednostavno ide sam?
--- Kraj citata ---
ništa nije sa satom,kad ostane u krivo vrjeme bez stuje kazaljka ostane na određenoj brzini i kad je ponovno spojiš zapamti to kao nulu i od tuda krene radit svoj radius,koji se nemože promjenit,niti ima blokadu jednostavno kolko ide ide a ide od 0-80,jedini način je nač el shemu same urice koju vjerojatno imaju samo ovi iz aprilije i bit anštajn i ič mjenjat sami softwer(gotovo nemoguče)...... :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju