Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (64/79) > >>

pralas:
 :omfg:

Guje:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 14 Lipanj, 2011, 23:57:49 ---A iz kojeg si ti naselja u brckom?  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Maoča

danc00:

--- Citat: EmirF121 - 14 Lipanj, 2011, 21:57:56 ---Znači mogu se odvrnuti šarafi? I oni su zavrnuti u cilindar? Super onda, da se ne zajebajem sa ispravljanjem ovih.  :toothy3:  :hello:

--- Kraj citata ---

Ti vijci i služe tome kaj se je te bi sad desilo! Da ak sjebeš nekaj da sjebeš vijke i izvadiš ih van a cilindar ti je ok!  Zamisli da imaš vijke sa glavom direktno u provrte cilindra pa da ti kak si spretan ideš na brzinu nekaj radit i sjebeš rupe na cilindrau...e to ti bi bil posel :icon_thumright:

Ti vijci su prva liga, nabavi nove i šišaj....

P.s.- možeš i čekičem ravnat ali bolje nemoj, pogotovo ne zavrnute u cilindru, da ti ne odpadne cijeli ispuh ;D gus puca samo tak od udarca! Izvadi ih van, zašrafi u neki provrt stavi maticu na vijak i ljepo udaraj po matici, a ne po navojima da bi izravnal :icon_thumright:

EmirF121:
@ pralas  :o

@danc00 Mislio sam da se ne mogu vadit ovi vijci, jer sam mislio da je nemoguće napravit ovo što sam ja napravio. Ali sreća ovi iz Piaggio-a su mislili i na hajvane poput mene.  :toothy3:

Izvadio sam one i ubacio nove, malo čvršće i koji mm duže.

Može li mi neko sa piaggio mašinom slikat kako mu grana ulazi u cilindar. Da vidim koliko to trebam stegnuti, jer nisam siguran koliko grana treba da uđe unutra.  :icon_scratch:

marjan.vxr:
pa stegni dok ne pocne brtviti upali ga, ako propuhuje dotegni jos :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju