Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
pralas:
:omfg:
Guje:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 14 Lipanj, 2011, 23:57:49 ---A iz kojeg si ti naselja u brckom? :toothy11:
--- Kraj citata ---
Maoča
danc00:
--- Citat: EmirF121 - 14 Lipanj, 2011, 21:57:56 ---Znači mogu se odvrnuti šarafi? I oni su zavrnuti u cilindar? Super onda, da se ne zajebajem sa ispravljanjem ovih. :toothy3: :hello:
--- Kraj citata ---
Ti vijci i služe tome kaj se je te bi sad desilo! Da ak sjebeš nekaj da sjebeš vijke i izvadiš ih van a cilindar ti je ok! Zamisli da imaš vijke sa glavom direktno u provrte cilindra pa da ti kak si spretan ideš na brzinu nekaj radit i sjebeš rupe na cilindrau...e to ti bi bil posel :icon_thumright:
Ti vijci su prva liga, nabavi nove i šišaj....
P.s.- možeš i čekičem ravnat ali bolje nemoj, pogotovo ne zavrnute u cilindru, da ti ne odpadne cijeli ispuh ;D gus puca samo tak od udarca! Izvadi ih van, zašrafi u neki provrt stavi maticu na vijak i ljepo udaraj po matici, a ne po navojima da bi izravnal :icon_thumright:
EmirF121:
@ pralas :o
@danc00 Mislio sam da se ne mogu vadit ovi vijci, jer sam mislio da je nemoguće napravit ovo što sam ja napravio. Ali sreća ovi iz Piaggio-a su mislili i na hajvane poput mene. :toothy3:
Izvadio sam one i ubacio nove, malo čvršće i koji mm duže.
Može li mi neko sa piaggio mašinom slikat kako mu grana ulazi u cilindar. Da vidim koliko to trebam stegnuti, jer nisam siguran koliko grana treba da uđe unutra. :icon_scratch:
marjan.vxr:
pa stegni dok ne pocne brtviti upali ga, ako propuhuje dotegni jos :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju