Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (43/79) > >>

walkay:
Imas jos 2 lezaja u getribi... ne mozes upaliti skuter bez ventilvara, sto je ispred variomata zato sto ti bendix nema sta okrenuti!

EmirF121:

--- Citat: walkay - 21 Travanj, 2011, 21:01:53 ---Imas jos 2 lezaja u getribi... ne mozes upaliti skuter bez ventilvara, sto je ispred variomata zato sto ti bendix nema sta okrenuti!

--- Kraj citata ---

To sam i pretpostavio... A nemam sad s čim zavrnut ventilvar jako, pa se bojim da se neće odvrnut. Kako doći do ta 2 ležaja? Moram skinuti točak? Je li normalno da mi sad točak ima lufta kako sam skinuo primar i sve ono?

walkay:

--- Citat: EmirF121 - 21 Travanj, 2011, 21:11:24 ---To sam i pretpostavio... A nemam sad s čim zavrnut ventilvar jako, pa se bojim da se neće odvrnut. Kako doći do ta 2 ležaja? Moram skinuti točak? Je li normalno da mi sad točak ima lufta kako sam skinuo primar i sve ono?

--- Kraj citata ---
Normalno da imas lufta kad rastavis getribu, nisam radio na Pia blokovima, ali mislim da moras skinuti felgu, ali nisam siguran da bi mogao izvaditi i sekundar.

roxyy:
osovina na što idu polutke može imat malo lufta jer ga drži jedan ležaj a drugi je na deklu,to sam i ja bio primjetio i mislio pošo ležaj,ali nije

EmirF121:
Onda ostaje samo ovaj što je označen crvenom linijom. Mislim da ležajevi na radilici nisu jer bi se valjda nakon 2000km raspao i zaribao bi.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju