Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
pralas:
--- Citat: Guje - 11 Travanj, 2011, 00:37:14 ---Previše?
Moj kreće sa 5800-6000, nema još nikakvih loših simptoma a prešao sam sigurno 4000 km, možda čak i više :)
Ne znam :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa nece njemu nista biti osim sto nepotrebno spaljujes pakne na kvacilu...
stvar je u tome ajmo reci da tvoj skut u krajnjoj vrti 9000 okretaja,i ti kreces na 6 000,izmedu toga je jako mali powerband od 3000 okreteaja ....
danc00:
Nije to niš mali powerband, (mada bi bilo bolje da mu vrti do 9.5-10T u krajnjoj) a i puno bolji start i na serijali je na 6T nego da lovi ranije, btw lovi njemu i prije 6T, oko 5.5T več krene sigurno!
Recimo puno se ljepše vozit sa tim federima nego da stavi mekše, pogotovo kod kretanje s mjesta u nekim uzbrdicama.
Samo nije isto štelat serijsko kvačilo koje je masivno i teško i neko racing, tu staviš tvrde u pm i opet ti love i prije nek piše po papirima. Meni isto piše da love na 6T a love na 5T!
EmirF121:
Zamijenio sam federe, stavio bijele. Kako ih je bilo teško stavit, žute ne bi ni mogao stavit jer su još tvrđi od bijelih. Kada sam stavio kvačilo i polutke primijetio sam da se ona osovina na kojoj je sve to pomijera u svim smjerovima, znači da je neki ležaj riknuo. Ne znam koji je od ova dva. Majstor kaže da ovaj označen žutom linijom nije...
Sad kad sam skinuo taj dio iza polutki (valjda je to primar :toothy3:) sada mi točak ima lufta lijevo-desno i kad ga tako pomijeram i ovi zupci se isto tako pomijeraju zajedno sa točkom, to je valjda uredu? Ima li i tu negdje neki ležaj?
walkay:
Ono sto si zaokruzio zutom ti je lezaj primara, pogledaj koliko ima lufta kad vrtis osovinu sa rukom!
EmirF121:
Majstor kaže da je taj uredu, sutra cu još vidjet. Nego ima li još ležajeva negjde na toj drugoj slici i mogu li upaliti skuter bez variomata?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju