Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG by Sokolski
black-rox:
Toliko postova non stop neke izmjene,a ono testiranja će biti ovakva,onakva lol ko da se slaže neki bicilindro sa dva nova S6 big bore kita kojih još ni nema u prodaji lol,a ne jedan obični base setup,kako će ić odmah da ti kažem nikako,šta može base setup ić lol
Bidalot_C30:
svima je bija dozivljaj slagati prvi setup,iako mi se cini da od ovog nece biti nista
black-rox:
--- Citat: Bidalot_C30 - 22 Rujan, 2009, 13:15:00 ---svima je bija dozivljaj slagati prvi setup,iako mi se cini da od ovog nece biti nista
--- Kraj citata ---
Istina sjećam se trophya lol nakon dva dana sam ludio koje je to smeće kako to niš ne ide hahaha
DvdAerox:
na 17.5 karb, usis neces osjetit znacajno, ustvari ako hoces usis stavit neki aftermarket, onda uzmi bar 19mm karb.
Josip:
--- Citat: black-rox - 22 Rujan, 2009, 17:24:30 ---Istina sjećam se trophya lol nakon dva dana sam ludio koje je to smeće kako to niš ne ide hahaha
--- Kraj citata ---
Pa nemaju svi para da odama bocnu neki big bor 77 ili 86 ccm i radilice 85 ili 90 mm i takve stvari
Polako decko uci, nismo ni mi bili pametni i znali stvari koje sada znamo, konzultacije, pitanja, pozivi, sms-ovi itd itd...
Siti se samo kad si ti pocinja, i ti si pita neke stvari (ne ovako ko on, ali slicno) :glasses9:
to Sokolski: nema ti ogrmne razlike, mislim osjetit ce se ali ne prevec. To ces vidit ako nastavis sa slaganjem, da i neke male sitnice puno znace :icon_thumright:
keep tuning :frajer: :frajer: :frajer: :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju