Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SpeedFight 2 -=Unique Project=-
Srdjan_sf2:
imam drugu "muku"
na startu BAAS trokira, dok je boja svecice na full gasu ovakva:
i cini mi se da je ovako ok boja svecice, ali jako trokira na startu... sraf od lera ne reaguje (nista se ne menja) , a puno se oseca benzin...
inace, danas sam stavio rolnice od 6g, koje mi je dao Markoni i HVALA mu puno(dao mi je jos i od 5.5g i od 5g, ali te necu ni pokusavati da stavljam jer je to premala gramaza za sf-a, jedino cu ih kombinovati dok ne ubodem pravu gramazu)!!! Moje od 6.5g su se vec i istrosile... A mogu vam reci da uz brdo vuce kao blesav sa rolnicama of 6g... znaci izlazio sam negde 85 i 80, gde sam sa 6.5g izlazio 80 i 75km/h (po satu koji naravno laze).. e sad, primetno je da prevrtava na velikim obrtajima(na ravnom), jer sa jednom trecinom gasa ja vec idem 75km/h.. A kad mu spucam ostatak gasa, ulazi u jos vece obrtaje i vidim da prevrtava jer sporije navlaci 90 i dalje.. pa mislim da mu sa ovom gramazom treba malo tvrdja centralna ili da gadjam gramazu izmedju 6 i 6.5g
??
evo snimka ubrzanja na ravnom(uz napomenu da je ranije isao na ravnom po satu 100 i jednom 105), sto znaci da kad dodje do 90km/h i nije neki uspeh... :
frenky:
dobar skuter!!
R@kija:
sa svojih vilica od sf2 izvadis onaj stap na koji se sarafi volan i koji ide kroz ramu..
znaci das nekome ko zna da ti ispresa i da ti to upresa na vilice od runnera...naci zamjeni ih ali da bude ravno i tocno!!!!
Lazo:
deklo mi se jako sviđa i ako si stavio onaj trophy onda mi se po ovoj snimci čini da skuter loše ide :dontknow: .... serijski usis na peugeotu ti je jako loš tako da si mogo kupit stage6 usis i prirubnicu za nekih 50 eura i miran si :icon_thumright:
Srdjan_sf2:
@frenky hvala, trudim se :)
@rakitje00 pa znam da je taj stap dobro zavaren, ne znam da li to moze tako da se odradi.. ???
@Lazo pa ide lose.. sad su rlnice 6g i prevrtava kad idem na ravnom, ali zato uz brdo chupa kako ide... Mislio sam da stavim tvrdji centralni pa da vidim kako ce ici..
heh, da, ali trenutno nemam 50e za usis sa sve prirubnicom.. a i morao bih da preradim blok (gde je usis), jer ovako necu izvuci max efekat :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju