Općenito > Generalno o skuterima
Ventura skuteri
filiplatinovicz:
Bim ja sutra pital gazdu magnetixa za venturu... on ih samo povremeno ima u ducanu, ali uvoznik je neki drugi... no, mozda ipak padne i neki popust...
mrcina:
pa probaj preko njega naručiti jer on bu dobil dupli popust(za kupovinu i jer je privatnik)a ti ga probaj štrecnuti barem za onaj jedan popust.
filiplatinovicz:
nema frke... jučer je bio u redkciji, valjda dodje i danas... sam da se ja tamo dovučem. još sam doma i pisem clamak o MP3
mrcina:
--- Citat: filiplatinovicz - 28 Srpanj, 2006, 12:16:58 ---nema frke... jučer je bio u redkciji, valjda dodje i danas... sam da se ja tamo dovučem. još sam doma i pisem clamak o MP3
--- Kraj citata ---
filipe zar i u časopisu tako griješiš ilki imaš ljijepu lingvisticu koja te korektira kaz zgrešiš.
za koje novine šljakaš.
filiplatinovicz:
--- Citat: mrcina - 28 Srpanj, 2006, 15:53:14 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 28 Srpanj, 2006, 12:16:58 ---nema frke... jučer je bio u redkciji, valjda dodje i danas... sam da se ja tamo dovučem. još sam doma i pisem clamak o MP3
--- Kraj citata ---
filipe zar i u časopisu tako griješiš ilki imaš ljijepu lingvisticu koja te korektira kaz zgrešiš.
za koje novine šljakaš.
--- Kraj citata ---
ja sam i autor i lijepa lingvistica LOL
tu kad pisem na forumu ne korigiram tipiće i ne pazim na stil, novine su nekaj drugo...
a pisem za sve koji plate... sto bolje plate, to bolje i pišem!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju