Općenito > Generalno o skuterima
Ventura skuteri
mrcina:
probaj kod keewee mislim da se tako piše, u ilici malo dalje od rpm-a i onog koji na istoj strani prodaje yamahe.tamo sam skoro ubo šarmera kojeg činimi se ima eladio(ispravi me) ali bio bi crni a ta me boja ne privlači.a pošto nisu imali drugih boja do šampagne nisam ga ubo.možeš dijelove kombinirati sa dijelovima honde sh čija je to čistokrvna kopija .usporedi sa sh 150 na hondinoj stranici i samog e-charmera.
mariuci:
--- Citat: mrcina - 27 Srpanj, 2006, 17:04:28 ---probaj kod keewee mislim da se tako piše, u ilici malo dalje od rpm-a i onog koji na istoj strani prodaje yamahe.tamo sam skoro ubo šarmera kojeg činimi se ima eladio(ispravi me) ali bio bi crni a ta me boja ne privlači.a pošto nisu imali drugih boja do šampagne nisam ga ubo.možeš dijelove kombinirati sa dijelovima honde sh čija je to čistokrvna kopija .usporedi sa sh 150 na hondinoj stranici i samog e-charmera.
--- Kraj citata ---
Keeway na Ilici = Vito-prom
http://www.vito-prom-moto.com/kontakt.htm
Ma šarmer me skroz šarmirao ali bilo lijepo kada bi ubola i neki popust. I meni je skroz ok kombinacija crni sa smeđim sicem. Ali ne mogu dati 17450 kn (za obročno plaćanje, naravno) imam limit koji je debelo nategnut i to je 15000 kn. Ni lipa više ne dolazi u obzir.
Sutra ću valjda uhvatit vremena da odem vidjet to čudo i u živo.
r.e.!:
Sačekaj jesen. Onda nastupaju popusti. A do tada u auto školu. :jerk:
eladio:
jaa vozim charma :icon_biggrin:
inace probaj nazvat LIDO d.o.o. Dubrovnik, tel. 020/333 600 , uvoznik za keeway, cfmoto itd..
mrcina:
i mislio da voziš šarmera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju