Tehnički kutak > Tuning skutera
Nrg power tuning
R@kija:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 29 Kolovoz, 2009, 15:34:17 ---evo clan "aeroxtuning" ti je iz dubrovnika i on ce ti to namjestit bez problema, a neki majstor ce ti puno uzet za ruke, ustvari dobijes i valjcice uz taj variomat.. ja sam se sj#bo a mozda cak i opruge i centralni.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemoj govoriti u tuđe ime!!!
btw. da se vratimo temi.
Auspuh:Gianelli Reverse(olican izbot i neces pozalit,puno puno bolji od zxa!!!)
Variomat:Malossi Multivar 2000
i sa time ces jedino morati kupiti malo lakse rolice od onih koje ces dobiti sa variomatom i morat ces kupiti set federa kvacila tako da ti majstor moze njih stavit da budes imao bolji start!!
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: rakitje00 - 29 Kolovoz, 2009, 15:38:47 ---nemoj govoriti u tuđe ime!!!
btw. da se vratimo temi.
Auspuh:Gianelli Reverse(olican izbot i neces pozalit,puno puno bolji od zxa!!!)
Variomat:Malossi Multivar 2000
i sa time ces jedino morati kupiti malo lakse rolice od onih koje ces dobiti sa variomatom i morat ces kupiti set federa kvacila tako da ti majstor moze njih stavit da budes imao bolji start!!
--- Kraj citata ---
zaboravio sam napisat da ga lijepo zamoli da mu to napravi, ako decko nezna sam, jer to je sat vremenena posla, bolje da njega zamoli nego da placa nekom majstoru..
giannelli:
bolje ti je u savina odnjet.. a variomat i spuh mozes sam stavit a da ti ga savin u peda servisu samo nastela.. meni je uzeo 200kn za stelanje.. s tim da je on kupio valjcice blabla... i to.
ne znam koliko je reverse bolji od zx-a al na serijali sve je to slicno manje vise.. a i crnih powera sa zxevima i ttevima ima u gradu k'o govana.. tak da bolje uzmi reverse. :D
nuncaboy:
ok,hvala ljudi,
taj savin,jeli njegov servis onaj povise gradskog igralista u lapadu
nuncaboy:
i u mene je bijeli power :jerk: :jerk: :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju