Tehnički kutak > Tuning skutera
Nrg power tuning
nuncaboy:
Ovako imam nrg power star oko godinu dana,na njemu je sve serijala,i ja sad kontam g amalo nabrijat,ali nis previse
Prijatelji su mi preporučili ovaj setup:
Auspuh gianelli reverse
Polini Speed control
Sad jeli mi dovodljno uzet ovo dvoje i odnjet mehaničaru(petković u dubrovniku) oće li on to naštimat sve kako treba ili ja moram sve posebno kupavt ove sitnice(valjćiće i sl)
I sto jos trebam kupit da bi mi ovo funkcioniralo
Ja ne planiram nis vise nabrijavat,cilj mi je dobit snagu i malo brzine ali da traje,koje su vase preporuke,sta da mnjenjam
Btw ovo dvoje košta 1800 kn neželim to prelazit za puno
VoRdA_NRG_MC3:
a moga si se bar i predstavit u "kutku za nove članove", ako oces dobit malo na brzini ja mislim da ti je dovoljno da si uzmes leovince zx i multivar 2000, stavis si neke lakse valjcice i deri...
nuncaboy:
tnx,pa jeli u ovom speed control isto dosje multivar,ili ti ga variomat
i jos jeli bolji ovaj reverse od toga zx sto si ti reko,i ono za mehanicara mi molim te odgovori
VoRdA_NRG_MC3:
pa cuj reverse je jos bolji od zx-a a nevjerujem da bi u to dobio variomat, moras posebno kupit.. a najbolje nađi nekog tu iz dubrovnika da ti to sve nastima, pa nek ti on kaze sta vi bilo dobro da jos uzmes.. :icon_biggrin:
VoRdA_NRG_MC3:
evo clan "aeroxtuning" ti je iz dubrovnika i on ce ti to namjestit bez problema, a neki majstor ce ti puno uzet za ruke, ustvari dobijes i valjcice uz taj variomat.. ja sam se sj#bo a mozda cak i opruge i centralni.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju