Tehnički kutak > Tuning skutera

Nrg power tuning

<< < (4/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: smmania - 29 Kolovoz, 2009, 17:09:55 ---a zasto svi zapeli za multivar kad je po meni polinijev speed control ima duplo bolju zavrsnu obradu samog varia od maljosia

--- Kraj citata ---

Smijem li pitat koja je to važna komponenta variomata kod koje je bitna završna obrada variomata?

R@kija:
jbg na malossijevom variu su ti klizaci(slideri) takvi da se dost brzo strose..dok kod polinija to nije..stavi se od polinija klizaci na multivar

gokiSP:

--- Citat: dhorvat - 29 Kolovoz, 2009, 17:20:22 ---Smijem li pitat koja je to važna komponenta variomata kod koje je bitna završna obrada variomata?

--- Kraj citata ---

dosjed rolica..postoje multivari koji doslovno jedu rolice a novi novcati su. :laughing7: mislim sredi se to zasac al neko ko se ne kuzi cudi se kako jede tako rolice.. :icon_biggrin:.

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 29 Kolovoz, 2009, 17:28:36 ---dosjed rolica..postoje multivari koji doslovno jedu rolice a novi novcati su. :laughing7: mislim sredi se to zasac al neko ko se ne kuzi cudi se kako jede tako rolice.. :icon_biggrin:.

--- Kraj citata ---

Pa ni kod polinija kolko vidim nisu savršeni kanali, i njih treba malo pošmirglat. A polini klizači koji pašu na Multivar su 12 kuna za minarelli u Auto Moto Sportu u Zagrebu  :icon_thumright:

gokiSP:
neznam nemam bas previse iskustva sa poliniem al za multivar zna da zna tu i tamo bit koji gladan.. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju