Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc...Aprilia Sr 50 (Minarelli LC) Tuning

<< < (3/4) > >>

BlackNaranča:
ako se slazes high end nije ti bitno dal je sve od istog proizvodaca. kvacilo stavi ili stage6 ili malossi fly, delta ti je pre skupa i ne vrijedi ti novaca, wingbell imas rms-ovo jako dobro i povoljno a primar stavis ako imas dovoljno jak kit , a posto ti to na trophija stavljas mislim da nije bas dobra ideja mjenjat primar a kamoli jos i sekundar.

al bandi:
ljudi sorry na off -u al da en otvaran novu temu ...jel mi može neko ovo prevest : Will work with the original carburettor although mainjet should be increased by aprox. 8-10%    ....prvi dio mi je jasan al šta je ovo main jet ?  :notworthy:  :help:

radomir.g:
Dizna...

dhorvat:
Jako dobar setup. Jedino, Yasuni je malo preskup u cijeloj toj priči, ali ako ti tako želiš onda OK! Bolji bi izbor bio LeoVince RR ili možda nešto malo jače od toga  :icon_thumright:

frki22:
Navedeni setup je postavljen i prezadovoljan sam rezultatima  :toothy9: skuter ide po ravnici 120 km/h, blaga uzbrdica 100 km/h, normalna uzbrdica 80-90 km/h (s time da vjerujem da brzinomjer laze nekih 10-15 km/h) ali opet je odlicno :)

Imam jos par pitanja...
Kad sam mijenjao karburator i postavio dellorto 19 mm PHBG, cijev koja ide od "miselatora" (onaj uredjaj sto dodava ulje u smijesu benze) u original karb mi je sad bila prekratka za ovaj novi. karb, precvikali smo je i stavili neku cijevcicu izmedju da je produzimo, sada je privremeno ok, ali dali postoji negdje za kupiti duza cijevcica mozda netko zna?
Druga stvar, na novom karbu. mi je prevelika "PHBG Wide mouth trumpet" ( br. 33 na slici http://www.dellortodirect.com/images/phbgdiag.gif ) u biti kad sam stavio cjev od filtera gore, sjelo je ok ali filter mi je previse bio udaljen od njegovog nosaca, tako da sam morao tu cijev od filtera nabit na karb. da bi filter sjeo na svoje mjesto, sta bi se sa tim moglo napraviti?

Zahvaljujem na pomoci  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju